כללי קישוט קיר

• הוסף לסימניות
אני די חדשה כאן
אם... אני רוצה להתיעץ...
זה אמור להיות קישוט קיר לחדש של יוצעת, פסיכולוגית, אשמח על כל חוות דעת מה יש לשפר?, אולי לעשות בתלת מימד את האותיות? נראה לי שחסר כאן משהו... בקונטרסט?

קבצים מצורפים

• קישוט.jpg
    2.6 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;507219:
אני די חדשה כאן
אם... אני רוצה להתיעץ...
זה אמור להיות קישוט קיר לחדש של יוצעת, פסיכולוגית, אשמח על כל חוות דעת מה יש לשפר?, אולי לעשות בתלת מימד את האותיות? נראה לי שחסר כאן משהו... בקונטרסט?

הגוונים יפים ורגועים
אהבתי מאוד את הטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
הגונים הם הגונים של החדר כך שזו בררת מחדל

• הוסף לסימניות
עבודה יפייפיה!
דווקא הרוגע משרת את המטרה.

• הוסף לסימניות
יפה ומעניין.

הערה קטנה: לגבי הצבע של הטקסטים, במשפת "בזכות... את פורחת", השתמשת באותו גוון של הרקע, רק כהה יותר.
אני מציע להחליף את הטקסט השחור במשפטים האחרים לפי אותו עיקרון.

• הוסף לסימניות
יפה.
שילוב יפה של הצבעים, גם אם הם לא בבחירה שלך.
בשום אופן לא תלת מימד. זה טוב כך.
אולי בטיפוגרפיה לשחק עוד קצת בעדינות עם הצבעים - להכניס קצת מצבע אחר.
מהעלים של הפרח ששמת ב'את פורחת' - תוכלי לתת אולי נגיעות עדינות במשבצות נוספות

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, זה אמור להיות בחדר הפסיכולוגית או בקבלה? כי אם הייתי מטופלת זה היה מפריע לי להתרכז
סקרנית.

• הוסף לסימניות
כיוון מאוד יפה.

לעדן מאוד מאוד את הטיפוגרפיה. לבן עם אופסיטי.
ושכל משפט לא יחרוג מגבולות הריבוע שלו.

היועצת מייעצת רק לנשים?

אגב, המשפט "בזכות הכשלונות את צנועה" נשמע כלעג לרש, במיוחד לאנשים במצב נפשי קשה... אם כבר הייתי כותבת "בזכות הכשלונות את צומחת" או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
אני מנסה לדמיין את עצמי יושב בחדר המתנה כזה, מול הקיר או לצדו. הרקע מאוד נעים ומרגיע, אבל הטקסטים, חוששני, גדולים מדי. זה לא פלייר. כל אות פה תתפוס 10-20 ס"מ לפחות.
הייתי מקטין מאוד את הטקסטים בשחור, עד הגבול שכמעט צריך להתאמץ כדי לקרוא אותם, ואת האותיות החצי שקופות לעשות גדולות יותר מהטקסט השחור. אבל כרגע הטקסט עלול פשוט לאיים על הלקוחה.
וכן, עלולות להיות כאלה שיפרשו לא נכון חלק מהטקסטים, שיתפסו אותם כפוגעניים. אנשים לא תמיד במיטבם במקום כזה. זו עוד סיבה טובה להקטין. ואולי לחשוב מחדש על הניסוחים 0שאני משער שהן של הפסיכולוגית).
צריך להגיע למצב שאני מתמקד וקורא את הטקסט פעם אחת, ואחר כך העיצוב רק מזכיר לי אותו. אם אני נאלץ לקרוא אותו כל פעם מחדש, זה כאילו מישהו צועק עליי שוב ושוב את אותו משפט.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;507563:
אני מנסה לדמיין את עצמי יושב בחדר המתנה כזה, מול הקיר או לצדו. הרקע מאוד נעים ומרגיע, אבל הטקסטים, חוששני, גדולים מדי. זה לא פלייר. כל אות פה תתפוס 10-20 ס"מ לפחות.
הייתי מקטין מאוד את הטקסטים בשחור, עד הגבול שכמעט צריך להתאמץ כדי לקרוא אותם, ואת האותיות החצי שקופות לעשות גדולות יותר מהטקסט השחור. אבל כרגע הטקסט עלול פשוט לאיים על הלקוחה.
וכן, עלולות להיות כאלה שיפרשו לא נכון חלק מהטקסטים, שיתפסו אותם כפוגעניים. אנשים לא תמיד במיטבם במקום כזה. זו עוד סיבה טובה להקטין. ואולי לחשוב מחדש על הניסוחים 0שאני משער שהן של הפסיכולוגית).
צריך להגיע למצב שאני מתמקד וקורא את הטקסט פעם אחת, ואחר כך העיצוב רק מזכיר לי אותו. אם אני נאלץ לקרוא אותו כל פעם מחדש, זה כאילו מישהו צועק עליי שוב ושוב את אותו משפט.
הרבה הצלחה!

מקובל היום בעיצוב פנים/חלל לעשות שימוש בטיפוגרפיה מוגדלת.
שים לב לשימוש שעשו בטיפוגרפיה בעיצוב המסעדה הזאת:
http://www.blend-it.co.il/projects/shipodei-tzipora/

בעיניי אין סיבה להקטין כי מדובר בקישוט קיר ולא בפלאייר, כמו שאמרת בעצמך, אבל מסכימה שכדאי לעדן ולעשות שיבלטו פחות.

• הוסף לסימניות
יש כמה הבדלים: במסעדה אתה יושב ואוכל. אתה עסוק בפעילות אחרת. בחדר המתנה אתה פשוט ממתין, ולטקסטים האלה יש יותר יכולת לפלוש לתוכי שלא בטובתי. ועוד: חדר המתנה קטן בהרבה. ועוד והוא עיקר: הטקסטים במסעדה אינם מנסים לחנך. כשאתה אומר משהו חינוכי תמיד יימצא מישהו שזה דורך לו על יבלת או שתיים או שבעים. היה לי הרבה יותר קל אילו הטקסט היה כולל מילים "נפשיות" בלבד, בלי משפטים: "אושר" "רוגע" "צניעות" "קושי", "כאב", "שמחה". אולי במשחק טיפוגרפי אפשר ליצור את הקשר בין צמדי מושגים "אושר-מאירה" "עצב-אנושיות" וכו'. ככל שאומרים בצורה פחות מפורשת, המסר נקלט יותר עמוק, ומעורר פחות התנגדויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;507573:
יש כמה הבדלים: במסעדה אתה יושב ואוכל. אתה עסוק בפעילות אחרת. בחדר המתנה אתה פשוט ממתין, ולטקסטים האלה יש יותר יכולת לפלוש לתוכי שלא בטובתי. ועוד: חדר המתנה קטן בהרבה. ועוד והוא עיקר: הטקסטים במסעדה אינם מנסים לחנך. כשאתה אומר משהו חינוכי תמיד יימצא מישהו שזה דורך לו על יבלת או שתיים או שבעים. היה לי הרבה יותר קל אילו הטקסט היה כולל מילים "נפשיות" בלבד, בלי משפטים: "אושר" "רוגע" "צניעות" "קושי", "כאב", "שמחה". אולי במשחק טיפוגרפי אפשר ליצור את הקשר בין צמדי מושגים "אושר-מאירה" "עצב-אנושיות" וכו'. ככל שאומרים בצורה פחות מפורשת, המסר נקלט יותר עמוק, ומעורר פחות התנגדויות.

אני מסכימה.
לחילופין אפשר להשתמש בציטוטים קצרים מתוך ספרים שרלוונטיים לתחום עם קרדיט למטה, וכך יוצא שהאמירות הן של מישהו אחר ולא של הפסיכולוגית עצמה.

• הוסף לסימניות
אני התלהבתי מאוד מהעומק של הרקעים שמביעים המון!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה