אלי-אקספרס קישור שיווקי באלי-אקספרס

@נתוש1212 @shraga0 או כל מי שיכול לעזור
מה אני אמור למלא כאן - את מס' החשבון הרגיל שלי? או שצריך מס' חשבון מיוחד למט"ח?
1744193154400.png
1744193154400.png

נערך לאחרונה ב:
@נתוש1212 @shraga0 או כל מי שיכול לעזור
מה אני אמור למלא כאן - את מס' החשבון הרגיל שלי? או שצריך מס' חשבון מיוחד למט"ח?
צפה בקובץ המצורף 1941817צפה בקובץ המצורף 1941817
שלח צילום מסך מרוחב יותר שרואים בו את כל השדות וההגדרות ובלי תרגום לעברית אלא בשפת המקור.

דבר ראשון תשנה לISRAEL

BIC:
IDBLILITXXX

שם הבנק באנגלית:
ISRAEL DISCOUNT BANK LTD

IBAN אפשר לחשב כאן:

צפה בקובץ המצורף 1941856
שים לב שאפי' שמגדיר ארה"ב
תראה את הIBAN
זה תקין לדעתך?
שכתוב סטטוס מעובד מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• Doc1.docx
    KB 22.2 · צפיות: 14
שים לב שאפי' שמגדיר ארה"ב
תראה את הIBAN
זה תקין לדעתך?
שכתוב סטטוס מעובד מה זה אומר?
לא הבנתי את המשפט הזה "שים לב שאפי' שמגדיר ארה"ב".

לדעתי התרגום לקוי והכוונה "בעיבוד". היינו "בתהליך".

לא הבנתי את המשפט הזה "שים לב שאפי' שמגדיר ארה"ב".
כשאני נכנס לערוך את הפרטי חשבון אז זה נעול כביכול על אמריקה כמו שמופיע בצילום המצו"ב
אבל בתכלס הIBAN הוא הקובע - לא? (ו - IBAN מתחיל בIL אז לכא' זה בסדר?)
ממבט שלך מהקובץ וורד זה נראה כמו שתמיד רואים כשמבקשים רכישה?
(פשוט זה פעם ראשונה שלי...)
1744201139490.png

כשאני נכנס לערוך את הפרטי חשבון אז זה נעול כביכול על אמריקה כמו שמופיע בצילום המצו"ב
צפה בקובץ המצורף 1941870
ובדרך אגב אני יכול להכניס לחשבון הרגיל שלי דולר מהעברה?
יש עמלות או משהו?

צפה בקובץ המצורף 1941870
זה לא תקין שאין לך אפשרות לבחור בישראל, מקווה שהIBAN באמת יעזור.
בצילום מסך שהעלית נראה שזה כרגע במצב של "בעיבוד", לאחר כמה ימים הסטטוס משתנה, או "הוחזר" או "בוצע" או משהו דומה.
למיטב ידיעתי כל חשבון יכול לקבל דולרים, וזה מגיע לחשבון מט"ח שלו, משם אפשר להמיר לחשבון השקלי. כמובן שכמו על כל דבר שזז כאן במדינה, יש עמלות.

זה לא תקין שאין לך אפשרות לבחור בישראל, מקווה שהIBAN באמת יעזור.
בצילום מסך שהעלית נראה שזה כרגע במצב של "בעיבוד", לאחר כמה ימים הסטטוס משתנה, או "הוחזר" או "בוצע" או משהו דומה.
למיטב ידיעתי כל חשבון יכול לקבל דולרים, וזה מגיע לחשבון מט"ח שלו, משם אפשר להמיר לחשבון השקלי. כמובן שכמו על כל דבר שזז כאן במדינה, יש עמלות.
לשמחתי זה מופיע כבר בבנק ב"ה

מישהו יודע אם יש הבדל מבחינת המס אם אני מושכת את הכסף כמה פעמים בסכומים קטנים לבין למשוך פעם אחת כשמצטבר סכום גדול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה