נכתב ע"י ישראל44;560141:מישהו מכאן התנסה בקלוריד?
יודע לספר על זה משהו?
ממליץ על זה?
או להיפך?
אשמח לקבל מענה.
תודה
נכתב ע"י tch;560148:אני התחלתי לקחת לפני חג הפסח ושום דבר לא זז
נכתב ע"י ישראל44;560141:מישהו מכאן התנסה בקלוריד?
יודע לספר על זה משהו?
ממליץ על זה?
או להיפך?
אשמח לקבל מענה.
תודה
נכתב ע"י אלי אלימלך;666382:אין לי מושג מה היה כתוב בידיעות, ואני לא צורך את הכדורים הללו או לקרבם.
מכמה סיבות נחוצות בדקתי וראיתי באתר שלהם אישור מסודר ממשרד הבריאות ומעוד גורמים מסודרים.
נכתב ע"י שניאור770;666385:בינתיים אני רואה את קלוריד בעיתונים החרדים כל הזמן...
אני מכיר שני חברים שעשו בצוותא חדא דיאטה עד שמחזיקה בינתיים 7 שנים
הם ניזונו במשך חצי שנה רק מפירות וירקות ללא הגבלה
התוצאות בהתחלה היו מפחידות ממש הם נראו ממש כמו הפרות הרזות אבל אח"כ התרגלנו.
נס ופלא שלא קרה להם מה שקרה לתינוקות רמדיה- דיאטה שכזו לא כוללת ויטמין B12 שמחסור בו מביא לנזקים נוירולוגים עד מוות.נכתב ע"י שניאור770;666385:בינתיים אני רואה את קלוריד בעיתונים החרדים כל הזמן...
אני מכיר שני חברים שעשו בצוותא חדא דיאטה עד שמחזיקה בינתיים 7 שנים
הם ניזונו במשך חצי שנה רק מפירות וירקות ללא הגבלה
התוצאות בהתחלה היו מפחידות ממש הם נראו ממש כמו הפרות הרזות אבל אח"כ התרגלנו.
עד כאן הכל נכון...נכתב ע"י bhj;666421:כל הכדורים הללו הם בלוף,
שמעתי לאחרונה על מקרה של אחת שמכרה כדורי הרזיה וגילו שהיה בתוכם סמים, לא היה לה כלל מושג מה היא מוכרת,
מתי נפסיק להיות תמימים???????????
אבל מה הקשר דווקא לחרדים? כדורי הרזיה תופסים עוד הרבה יותר במגזר הכללי!נכתב ע"י bhj;666421:הציבור החרדי קונה כל מה ש'מוכרים' לו, וחבל!!!!
נכתב ע"י bbr;666760:אני לא מאמינה לקלוריד, אבל גם לא לכתבות בעיתונים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים