המיינסטרימית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני עם כשרמוזמנת לנסות
(אגב זאת הסיבה שזה קורה יותר אצל חרדים מאשר אצל חילונים)
הקסם לא יעבוד
אני עם כשרמוזמנת לנסות
(אגב זאת הסיבה שזה קורה יותר אצל חרדים מאשר אצל חילונים)
אני יסביר לך.יש לך בעייה בהבנת הקריאה?
ציינתי שישבתי מאחרי הנהג כך והיכן שמתי את הרגל כך שזה לא הפריע לו כהוא זה לשדה הראיה. פשוט ראה את זה במראה כשהיה ברמזור.
תמיד אפשר לבקש ממישהואני עם כשר
הקסם לא יעבוד![]()
וואו כמה שזה קורה המון!!מצער מה שראיתם
אבל אני דווקא רואה אוכלוסית גברים שלפעמים מתערבת יותר מדי
עיני ראו אברך שצעק על נהג כי הוא לא עצר לבחור שרץ אליו אחרי שהוא יצא מהתחנה
נכון, הוא לא עצר לבחור, אבל הבחור לא היה בתחנה והוא לא היה צריך לעצור לו
האברך צעק וצעק, הנהג קילל וקילל, ומי שהרגיע את הסיפור היה אדם מבוגר עם כיפה סרוגה שנעמד לצד הנהג ואמר לו שוב ושוב להתעלם מהנוסע...
עדיף לא להנות מהכלים הנוראיים האלו גם לא לדברים המותרים.זה כמו פצצה שיש בה אפשרות צילום....תמיד אפשר לבקש ממישהו
לא חייבים לצלם באמתפשש..
איזה קסם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים