תח"צ קללות, איומים, צעקות על ילדים ונשים, וזה עוד במקרה הטוב...

מצב
הנושא נעול.
למה כבודו שואל שאלות לא עניניות ושפוט אותי על סיטואציה שכלל ראה?
כי לפי התאור
הנהג אמנם התעלק עליכם
אבל אתם לא הייתם ממש ממש בסדר
ישבתם בצורה מעצבנת, נגיד זה מלכלך את האוטובוס והוא יצטרך אח"כ לנקות
או שהוא מרגיש מאויים שתעיפו לו בעיטה ותפוצצו את הזכוכוית של המחיצה

לא מלמדת עליו זכות
אבל מדברים כאן על השתוללות כי מבקשים מהנהג לעצור ולהעלות מישהו שנמצא בתחנה הבאה ויש מקום לשבת והוא מחליט שלא בא לו...
ומתחיל לקלל ולהתפרע...

זה קצת שונה

לא באתי להרויח כלום רק לא להיות שפוט וכנוע לנהג אנטשימי או סתם סתם נרגן ועצבני.
אתה צודק
הוא באמת לא היה בסדר
אבל תחשוב שבאוטובוס היה שמהו שמאוד מיהר ולדוג הפסיד אוטובוס או שהילדים חיכו לאמא שלהם וכו יש דוגמאות עד אין סוף
לפעמים אנחנו צריכים להתעלו על הרגש ולא להיות צודקים למרות שאנחנו כן!

זה לא
זה המוני ילדים שחיים על אוטובוסים (כי אין הסעות במ"ע) וחיים שם כמו בחצר החיידר
זה אברכים שחשוב להם לוודא שהנהג לא צועק אבל פחות חשוב להם שלא יצעקו על הנהג
זה בחורות שגודשות את האוטובוס (כנל, אין הסעות) ומדברות כולן יחד בווליום של נערה בת 15
זה הרבה הרבה עגלות פתוחות ואימהות שדורשות סבלנות כשהן מורידות אותן ואת שאר הילדים...
אני לא אומרת, לא תמיד הציבור אשם, אולי בחלק, ובטוח שהסעות למוסדות לימוד ג"כ יעזרו מאוד
אבל באמת שאני מבינה שלנהג זה קשה
מדוייק.

זה כאלו פערים גדולים מבני ברק?
אני נוסע כמה פעמים ביום באוטובוס בבני ברק, ולא זכיתי לראות בחודשיים האחרונים מישהו שמציק או מעצבן את הנהג.
במקסימום ראיתי עומס שמרגיז נהגים [מאד לא בצדק, שידברו עם החברה שתתגבר ולא יוציאו עצבים על הנוסעים]
כן מידי פעם אני נתקל בנהגים מאפיונרים שמטילים חיתתם על יושבי האוטובוס סתם.

אתה צודק
הוא באמת לא היה בסדר
אבל תחשוב שבאוטובוס היה שמהו שמאוד מיהר ולדוג הפסיד אוטובוס או שהילדים חיכו לאמא שלהם וכו יש דוגמאות עד אין סוף
לפעמים אנחנו צריכים להתעלו על הרגש ולא להיות צודקים למרות שאנחנו כן!
הוא באמת לא היה בסדר? יפה שאתה בצד שלי פתאום אחרי שרגע קודם אני הייתי הלא בסדר,
ולגופו של ענין, לו הסיטואציה היתה אצלכם מעניין אם גם הייתם פועלים בכזו התעלות יוצאת דופן למען אחרים.

הוא באמת לא היה בסדר? יפה שאתה בצד שלי פתאום אחרי שרגע קודם אני הייתי הלא בסדר,
ולגופו של ענין, לו הסיטואציה היתה אצלכם מעניין אם גם הייתם פועלים בכזו התעלות יוצאת דופן למען אחרים.
בכיף באמת בשמחה
אף אחד לא אמר שהייתי מתנהגת בצורה יותר נעלה-ניראה לי שכן
אבל הבאתה סיטואציה אז ניסינו לעלות לך את המודעות לגבי האנשים סביבך

זה כאלו פערים גדולים מבני ברק?
אני נוסע כמה פעמים ביום באוטובוס בבני ברק, ולא זכיתי לראות בחודשיים האחרונים מישהו שמציק או מעצבן את הנהג.
במקסימום ראיתי עומס שמרגיז נהגים [מאד לא בצדק, שידברו עם החברה שתתגבר ולא יוציאו עצבים על הנוסעים]
כן מידי פעם אני נתקל בנהגים מאפיונרים שמטילים חיתתם על יושבי האוטובוס סתם.
אני יעזור לך, אני ראיתי לצערי כמה פעמים א/נשים שמעצבנים את הנהג..

אני יעזור לך, אני ראיתי לצערי כמה פעמים א/נשים שמעצבנים את הנהג..
מה העזרה?
אם אני נוסע 4 פעמים ביום בשעות עמוסות [מקצה לקצה] ולא נתקלתי בכזה דבר בחודשים האחרונים, ובכל אופן מידי פעם יש נהגים עצבניים סתם כי בא להם, זה אומר שהעצבים וההתנהגות שלהם אינה קשורה להתנהגות הנוסעים.

לי למשל קרה לפני שנים שישבתי מאחרי הנהג והנחתי את הרגל בין דופן האוטובוס למחיצה שמפרידה בין הנהג והנהג פתאום באמצע הנסיעה ראה זאת דרך המראה והחליט להתנכל אלי ועצר את האטובוס וצעק למה אתה שם רגל תוריד את הרגל, ואני סרבתי בתחילה אך ראיתי אחרי כמה דק' שהבן אדם לא נוסע הורדתי את הרגל אך הנהג כבר לא הסתפק בכך ודרש שאעבור ספסל אחורה, ומה שמרגיז שהנוסעים במקום להתנפל על הנהג עם התנהגותו הבריונית האים אלי בטענות שאני מעכב את כולם, מה זה סדום ועמורה??? שמי שהכו אותו גם צריך לשלם על כך??????? אם הנהג יחליט שכולם צריכים לצעוק אללה אכבר ואם לא הוא לא נוסע אז גם נצטרך לבצע זאת כדי לא לעכב את הנוסעים. יש גבול לטירוף!
הוא לא בסידר, שמיד החל בהתקפה מילולית ועצירת האוטבוס, אבל מה לעשות שהוא צודק, ולא אמורים להניח את הרגל
בין הדופן של האוטבוס למחיצה שמפרידה מהנהג, ואם היית אומר סליחה וממשיך הלאה הכל היה טוב, אבל אתה הגדלת
לעשות, וסירבת להוריד את הרגל מה פשוט שהנוסעים יכעסו שאתה מעכב אותם על גחמות מענינות.
אם הוא לא היה עוצר לך למרות שצילצלת בפעמון אף אחד לא היה עומד לצידו.קצת הגזמת. גם אני אוהב להניח רגלים גבוה באוטבוס ואם הנהג אומר לי להפסיק אני לא שופך עוד שמן למדורה אלא מבין שגם ככה הרשיתי לעצמי יותר מידי.

נערך לאחרונה ב:
אבל הבאתה סיטואציה אז ניסינו לעלות לך את המודעות לגבי האנשים סביבך
אשאל שוב על דבר אחד הסכמנו שהנהג לא היה בסדר, אז בואו נעשה דמיון מודרך,
הנהג קם וניגש אליך ומבקש בטורניה ותרעומת שתעבירי למקום אחר כי לא בא לו בטוב שאת יושבת מול המראה האחורית שלו לדוג', אז גם תתעלו על עצמכם וישר תקומו ועברו מקום כי לכם כן יש 'מודעות' כלפי האחרים????????

הנהג קם וניגש אליך ומבקש בטורניה ותרעומת שתעבירי למקום אחר כי לא בא לו בטוב שאת יושבת מול המראה האחרוית שלו, אז גם תתעלו וישר תקומו ועברו מקום כי אתם כן ב'מודעות' כלפי האחרים????????
חדמ"ש כן!

תצלם אותו רגע לפני שאתה יורד ותלך לדרכך
וכל הנוסעים שנשארו ישלמו את המחיר :(

אתה בטוח
אני פעם הייתי באוטובוס שהנהג נסע כמו חיה וצרח כשירדתי לקחתי את המספר והוא ראה את זה ואמר שהוא לא נוסע והוריד את כולם
לא היה הדבר הכי חכם
לצלם אותו כשהוא לא רוצה לנסוע או כשהוא מקלל וצועק
איך שתתחילו לצלם תראו איך הוא נבהל וממשיך לנסוע

הנהג קם וניגש אליך ומבקש בטורניה ותרעומת שתעבירי למקום אחר כי לא בא לו בטוב שאת יושבת מול המראה האחרוית שלו, אז גם תתעלו על עצמכם וישר תקומו ועברו מקום כי לכם כן יש 'מודעות' כלפי האחרים????????
למה אתה כועס
תיראתה סיטואציה וסיפרתה מה עשית (אני לא קשורה לסיפור ולא איך הייתי מתנהגת) רק עוררתי את עינן של עיכוב אוטובוס והאנשים
ואני מאמינה שאלי לא היה ניגש שום נהג ואומר לי בטירוניה

הכל מתחיל ונגמר באוכלוסיית הגברים,
בירושלים אם נהג יורק על אישה הגברים יעשו בו שפטים,
בק"ס האברייכים האומללים ישארו לשבת וילטפו בזקן (מעשה שראיתי במו עיני)
בק"ס יש מנטליות של "צאן לטבח"
מצער מה שראיתם
אבל אני דווקא רואה אוכלוסית גברים שלפעמים מתערבת יותר מדי
עיני ראו אברך שצעק על נהג כי הוא לא עצר לבחור שרץ אליו אחרי שהוא יצא מהתחנה
נכון, הוא לא עצר לבחור, אבל הבחור לא היה בתחנה והוא לא היה צריך לעצור לו
האברך צעק וצעק, הנהג קילל וקילל, ומי שהרגיע את הסיפור היה אדם מבוגר עם כיפה סרוגה שנעמד לצד הנהג ואמר לו שוב ושוב להתעלם מהנוסע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה