תח"צ קללות, איומים, צעקות על ילדים ונשים, וזה עוד במקרה הטוב...

מצב
הנושא נעול.
במה?
לא ק"סניקית אבל מעניין לשמוע אם אפשר
האוכלוסיה עם רמת ביקורתיות 10/10
וכן הרבה פעמים מחפשים איפה לא טוב, ומתפלפלים מה היה אמור להיות, ומתקמבנים איך ניתן להשיג ולמי להגיש ולגשת..
ואלופים בלשחק אותה ראש קטן בכל מה שקשור אליהם
"מה ? לא ידעתי.. מה הבעיה? איפה זה מופיע בחוק? "
משגעים לנהג את השכל
ילדים זורקים אבנים על האוטובוס במהלך הנסיעה
תדליק את המזגן
תכבה את המזגן
תכבה את הרדיו
תכבה את השירים זה לא לרוחנו אתה נהג ערבי/ חילוני / חרדי בעיר חרדית תכבד
תעשה את העבודה שלך בשקט
רוצים עוד?

וכן הרבה פעמים מחפשים איפה לא טוב, ומתפלפלים מה היה אמור להיות, ומתקמבנים איך ניתן להשיג ולמי להגיש ולגשת..
משגעים לנהג את השכל
תדליק את המזגן
תכבה את המזגן
תכבה את הרדיו
תעשה את העבודה שלך בשקט
רוצים עוד?
אוהו.....
ולחשוב שזה יקרה בירושלים......

אף אחד לא בעד הנהג
אבל אם אתה יודע שהנהג הוא........
מה העינן לריב איתו?
גם אם הו אלא צודק
לא סתם אתה צלם אנוש!
זאת אומרת שגם אם הטענה שלו לא מוצדקת אני אמור לרקוד לפי הצלילים שלו ולהענות לגחמותיו ואם לא אז אני רב איתו????? רק רוצה לחדד..
דוקא כי אני בן אנוש ויש לי כבוד עצמי בסיסי אני לא אמור לתת לו את הלחי אך למעשה כן עשיתי זאת לטובת הציבור כי ירדו עלי שאעבור מקוםולא אעכב את כולם.כי עניין אותם רק להמשיך בנסיעה

משגעים לנהג את השכל
תדליק את המזגן
תכבה את המזגן
תכבה את הרדיו
תעשה את העבודה שלך בשקט
רוצים עוד?
ניראה לי קצת הגזמה
זה בכללי יותר נוער השוליים

מזעזע!!
הוא גם יכל להשאיר אותה למטה ולהמשיך בנסיעה!
הבנאדם המוצלח מגברים או בחורים ואפילו אשה עם ביטחון עצמי הם מפחדים.
תצלמו,
תצעקו ותעוררו את הקהל שבאוטובוס.
וכמה פעמים לעמוד לו בדלת "אני לא זז מכאן."
ואני סרבתי בתחילה
תרשו לי להמר שכל הסוברים כדעתכם לא שלחו כמעט מעולם תלונה מסודרת לחברה ולמשרד התחבורה.

מי שרוצה לריב לא חסר עם מי, רק בבקשה לא עם נהג האוטובוס.

כל מי שמבין באמת מה עוזר, יידע לומר לכם אם לא יהיה תלונה על הנהג הוא יעשה את זה שוב.

מה אתם מנסים להשיג? לצאת חזקים? על מי? על שאר הנוסעים? הנהג הרי נהנה מזה?!
ואת מי הזקתם? {בגזל זמן, בפחד ובהלה, בחום אימים כי אין מנוע וכו׳} את שאר הנוסעים?!

בגלל נוסעים שסוברים כמותכם התח״צ במקומות מסוימים נראית כמו שהיא נראית.

זה ביצה ותרנגולת, התנהגות הנוסעים והנהגים שבאים בהתאם, אם רוצים להשתחרר מהגלגל,
ככל שתלוי בנו, זה להגיש תלונות רבות על כל מקרה קטן כגדול, וכמובן לא לריב עם הנהג אף פעם זה פשוט לא עוזר!

זאת אומרת שגם אם הטענה שלו לא מוצדקת אני אמור לרקוד לפי הצלילים שלו ולהענות לגחמותיו ואם לא אז אני רב איתו????? רק רוצה לחדד..
דוקא כי אני בן אנוש ויש לי כבוד עצמי בסיסי אני לא אמור לתת לו את הלחי אך למעשה כן עשיתי זאת לטובת הציבור כי ירדו עלי שאעבור מקוםולא אעכב את כולם.כי עניין אותם רק להמשיך בנסיעה
אין מה להיות בהלם
זה בקשה מאוד לגטימית להוריד ת הרגל
ובאמת יכול להיות שהוא סתם ירד לך לחיים
אתה באמת חושב שניצחת אותו? אתה באמת חושב שחינכת אותו?

בלת"ק
אנחנו עברנו מק"ס לירושלים לפני תקופה
ופשוט חוינו חוויה מתקנת
פתאום הבנתי כמה הנהגים שהכרתי עד היום היו לא נעימים
הנהגים כאן בי-ם פשוט לא שומעים אותם! נוסעים , עוצרים איפה שצריך, הכל טוב ובנעימים
וגם אם קרה ולא עצר לי בתחנה, קורה .. לא נורא.

אבל!!
ופה אני אומר משהו קשה ,
אתם צריכים להבין, האוכלוסיה בק"ס היא בין הקשות!!
גם הנהגים! אין ספק, אבל בהחלט גם התושבים.
רק אחרי שעברתי וראיתי את 2 הערים הצלחתי להבין את זה 100%
אני בטוחה שחלק נרחב לא יסכימו איתי אבל זו דעתי.
פשוט לא נכון!!
אני נוסעת כל יום גם בירושלים וגם במודיעין עילית
האוכלוסיה בירושלים יותר קשה (שבבניקים ונוער שוליים, מחזיקים דלתות, פותחים באמצע הנסיעה וכו')
והנהגים בירושלים יותר נורמלים
כנראה ההנהלה יותר עומדת עליהם
ויש בירושלים גם שיטור קהילתי שמגיע בזמן אמת לכל פניה של התנהגות בעייתית.
לא כמו במו"ע שלאף אחד לא אכפת.
לאף אחד, כלומר לאף אחד!!!

זה לא אומר כלום
אומר שלאנשים יותר חשוב להגיע כבר ליעד מאשר לחנך את הנהג
עניין של סדרי עדיפויות

ניראה לי קצת הגזמה
וואו בכלל בכלל לא
אין לי מושג אם אתם מק"ס
אבל ראיתי אנשים נורמטיבים לחלוטין
אבנים- נכון זה ילדים אחרי החיידר קבוצות שלמות של ילדים..
אבל כל השאר אנשים בוגרים ואיכותיים

אפשר שאלה אחרונה בל"נ?
למה כבודו רואה חוסר כבוד בלהוריד את הרגל? אני רואה חוסר כבוד בלהניף אותה, רואה חוסר כבוד בלעכב את הציבור כמה דקות!! סתם מעניינת אותי הגישה.

זה לא אומר כלום
אומר שלאנשים יותר חשוב להגיע כבר ליעד מאשר לחנך את הנהג
עניין של סדרי עדיפויות
וטכני האם זה יעיל
הדבר שבאמת יעל זה לצלם את הנהג( לרב הנהג יחליט שהוא לא נוסע כי יש תקלה-אז אולי לא כדאי)
זה הדב היחיד שיפחיד אותו אם הוא עשה משהו לא נכון
אבל קחו בחשבון שאתם תוקעים אנשים ואמהות מלחזור הביתה לילדים לגנים וכו

@מצפה לישועה בבקשה:
  1. חובת הנהג לשמור שליטה מלאה ברכב בכל מצב – על פי תקנה 51 לתקנות התעבורה (1961), על הנהג לנהוג במהירות ובאופן שיאפשרו לו שליטה מלאה בכל נסיעה, ובכלל זה למנוע סכנה למשתמשי הדרך.
  2. שימוש תקין במראות ובצלילות הראות – נהג אוטובוס חייב להבטיח שתהיה לו ראות מלאה מהנהיגה, כולל דרך חלונות המראה והמרחבים סביב המחיצה – ובכל מקרה שבו משהו חוסם את זה (למשל רגל מונחת בלתי מסתיימת), יש להסיר את ההפרעה .
  3. חובת זהירות בסיסית בהתאם לכללי תעבורה – לפי תקנה 52 לתקנות התעבורה, אדם נוהג חייב – במסגרת היתר שבידיו – להאט או לעצור כאשר יש חשש לעוברי דרך או פריט שעלול לגרום לסכנה . רגל בין המחיצה עלולה להציב מגע (למשל עם חלק מהנהג) ולסכן.

ציינתי שישבתי מאחרי הנהג כך והיכן שמתי את הרגל כך שזה לא הפריע לו כהוא זה לשדה הראיה. פשוט ראה את זה במראה כשהיה ברמזור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לך בעייה בהבנת הקריאה?
ציינתי שישבתי מאחרי הנהג כך והיכן שמתי את הרגל כך שזה לא הפריע לו כהוא זה לשדה הראיה. פשוט ראה את זה במראה כשהיה ברמזור.
אתה צודק
אבל תאמת הרווחת משהו חוץ מכבוד עצמי?

אפשר שאלה אחרונה בל"נ?
למה כבודו רואה חוסר כבוד בלהוריד את הרגל? אני רואה חוסר כבוד בלהניף אותה, רואה חוסר כבוד בלעכב את הציבור כמה דקות!! סתם מעניינת אותי הגישה.
למה כבודו שואל שאלות לא עניניות ונותן לי ציונים על סיטואציה שכלל לא ראה?

נערך לאחרונה ב:
ניראה לי קצת הגזמה
זה לא
זה המוני ילדים שחיים על אוטובוסים (כי אין הסעות במ"ע) וחיים שם כמו בחצר החיידר
זה אברכים שחשוב להם לוודא שהנהג לא צועק אבל פחות חשוב להם שלא יצעקו על הנהג
זה בחורות שגודשות את האוטובוס (כנל, אין הסעות) ומדברות כולן יחד בווליום של נערה בת 15
זה הרבה הרבה עגלות פתוחות ואימהות שדורשות סבלנות כשהן מורידות אותן ואת שאר הילדים...
אני לא אומרת, לא תמיד הציבור אשם, אולי בחלק, ובטוח שהסעות למוסדות לימוד ג"כ יעזרו מאוד
אבל באמת שאני מבינה שלנהג זה קשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה