- הוסף לסימניות
מהזה אומר הקידומת שלנו1800-606-6969 כמובן שלפני כן 017או 012 מה שהקידומת שלכם
אם יש להם בחנות יכול להיות שאוכל לקפוץ לשם
מהזה אומר הקידומת שלנו1800-606-6969 כמובן שלפני כן 017או 012 מה שהקידומת שלכם
אם יש להם בחנות יכול להיות שאוכל לקפוץ לשם
תלוי איזה חברה אתם הוט זה 017 וכן על זה הדרךמהזה אומר הקידומת שלנו
תלוי איזה G7 קנון עולה 849$ כולל מע"מ 905$לא הבנתי כמה יעלה כל מצלמה? פשוט אני חדש ואין לי כוח לדפדף כזה הרבה...![]()
לאן הזמנתם בארהב?עכשיו הבנתי המחיר נשאר 849 רק המע"מ לאזור שאני שולח יוצא 905 ולכם יצא 925
אני קניתי, ב''ה לבינתים לא הייתי צריכה להשתמשלאן הזמנתם בארהב?
כי אנחנו הזמנו לעיירה במדינת ניו יורק
ויצא כולל מעמ 920
מה לגבי האחריות הבינלאומית שהם מציעים בתשלום
שווה לקנות אותה?
מישהו השתמש בה בפועל בארץ?
ניו גרזילאן הזמנתם בארהב?
כי אנחנו הזמנו לעיירה במדינת ניו יורק
ויצא כולל מעמ 920
מה לגבי האחריות הבינלאומית שהם מציעים בתשלום
שווה לקנות אותה?
מישהו השתמש בה בפועל בארץ?
ויש גם מעמתכפילו את הסכום למשל 520$ בשער למשל כרגע 3.34
לא הבנתי? זה של קנון?בלי להתייחס לדגמים המדוברים באשכול
יש להשיג עכשיו בארץ במחירים שיורדים כל הזמן בשבועיים האחרונים.
מצלמה קומפקטית מסדרת IXUS, דגם IXUS 285, מצלמה איכותית מאד (למחיר שלה) מנסיון של שנים.
זום אופטי *12 עם מייצב תמונה (זה בעצם מקביל לקנון תלמידות סמינר שהיתה IXUS 185, אבל זה דגם טוב בהרבה בגלל הזום והמייצב).
ומבחינת גודל חיישן זה תואם לדגם 740!
לפני כשבועיים המחיר הזול בזאפ היה כ1500, כיום הוא כבר מתחת 1300, ביבוא מקביל שנה אחריות ואנגלית בלבד (יכול להגיע עם שמות אחרים בדגם אמריקאי או יפני אבל זהה בנתונים הטכניים).
ובעברית עם 3 שנים אחריות יבואן רשמי אפשר להשיג באיזור ה1700.
1. ברור שזה של קנון. 2. תחפשו בזאפ/גוגל. 3. כתבתי שיש לי נסיון עם זה.לא הבנתי? 1. זה של קנון?
2. איפה ניתן לרכוש? 3. אתם רכשתם? יש לכם נסיון עם זה?
משהו שניסה?משהו יודע אם קונים מצלמה עם משלוח לארץ משלמים את המכס גם בארץ וגם באמריקה או שזה במקום המכס משם?
השמועות אומרות שקנון מתכוונת להוציא מצלמה V3 שתתמקד יותר בצילום מאשר וולוג ויהיה לה גם עיניתהקו החרדי: בדו"ח הכספי למשקיעים של חברת המצלמות קנון לרבעון השני של שנת 2025. מצהירה החברה שתחזור לייצר מצלמות קומפקטיות בשל הביקוש הרב ועליית המחירים של מצלמות קנון בעולם.
מצלמה מאוד טובה היא הקומפקטית הקטנה של קנון האחרונה של קנון הגודל ממש נוח לכיס ואיכות מעולה,לא הבנתי? זה של קנון?
איפה ניתן לרכוש? אתם רכשתם? יש לכם נסיון עם זה?
האם אתה עדיין בארצות הברית? ואם כן באיזה איזור?זה ממש חדש בטח כי שבוע שעבר הזמנתי 905 והייתי בארצות הברית
כרגע אני שוב בארצות הברית ולא איכפת לי אם הזמנתם להביא את זה איתי
מצלמה גדולה יותר וכבדה מאוד ביחס לתמורהיש למישהו מושג מה זה הדגם של קנון G16?
שמעתי שזה רמה אחת פחות מG7, מעניין לדעת מנסיון.
לא מכיר את המצלמה,מצלמה דיגיטלית Olympia SC-20
משהו מכיר? מה איכות התמונות?
(מדובר במתנה לילדת בת מצווה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים