- הוסף לסימניות
בארץ היא עולה 2650 עם 3 שנים אחריות.תכל'ס אם אני רוצה להזמין כעת את ה740 מה אני צריך לעשות. ומה יהיה המחיר הסופי כולל משלוח ומיסים?
בארץ היא עולה 2650 עם 3 שנים אחריות.תכל'ס אם אני רוצה להזמין כעת את ה740 מה אני צריך לעשות. ומה יהיה המחיר הסופי כולל משלוח ומיסים?
איפהבארץ היא עולה 2650 עם 3 שנים אחריות.
איפה??בארץ היא עולה 2650 עם 3 שנים אחריות.
tlvmc.co
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998724&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign={campaignname}&utm_content={adgroupname}&utm_term=&utm_id={adid}&gad_source=1&gad_campaignid=22496863838&gclid=Cj0KCQjwzt_FBhCEARIsAJGFWVlRPOy7khianXLD8M-KIjXC0lmvTL9Epj06QzA-mHuMhKEo5bfFwVMaAkBsEALw_wcBאיפה
זה עם שנה אחריותhttps://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998724&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign={campaignname}&utm_content={adgroupname}&utm_term=&utm_id={adid}&gad_source=1&gad_campaignid=22496863838&gclid=Cj0KCQjwzt_FBhCEARIsAJGFWVlRPOy7khianXLD8M-KIjXC0lmvTL9Epj06QzA-mHuMhKEo5bfFwVMaAkBsEALw_wcB
יש כמה הבדלים- לG9 אין סלפי, מעבד 7 מאשר 8, צמצם קטן יותר.מה ההבדל בין G9 לG7?
![]()
מצלמה Canon PowerShot G9 X Mark II קנון - TLV Media Center
מצלמת רפלקס + Wi-Fi 18 מגה פיקסל וידאו Full HD 1080P מעבד תמונה +Digic 4 מסך "2.7 230K צילום ברצף עד 3 תמונות בשניה עינית 95% כיסוי טווח רגישות 100-12800tlvmc.co
אוקי בדקתי עכשיו עם מומחה שאמר לי שההבדל היחיד הוא שהדגם הזה לא נטען דרך יו אס בי אלא מטען סוללה חיצוני. [גם ככה עדיף כי הצופציק של הטעינה הזה נשבר מהר..]
נכון גרושיםזה יוצא $5 פחות...
אני קניתי לאחרונה 740 לצילום ביתי ומרוצה ממנו מאד מאדתודה. אפשר לשאול -
בשביל צילום ביתי מרגישים שחסר לכם משהו? מסך מגע לא נראה לי משנה את תוצר התמונה. איזה פונצקיות חשובות יש ב G7 שאין ב740?
יש לי אחות באמריקה אם עדיין לא הסתדרת , מוכנה לשאול אותהאולי מישהו שיש לו מכרים בחול יוכל לעזור לאנשים שרוצים להזמין......
אני רוצה מאוד להזמין את הG7 ואין לי מכרים...... התשלום גם ככה לחנות ככה שזה לא סיכון..
וגם אפשרי בתשלום סמלי!
את זה הבנתי, אבל לאיזה מספר?להתקשר אליהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים