מצלמה קנון חזרה לייצר את המצלמות G7III וSX740 לאור הביקוש, אפשר להזמין בB&H

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין G9 לG7?
יש כמה הבדלים- לG9 אין סלפי, מעבד 7 מאשר 8, צמצם קטן יותר.
ואם זה ביחס למארק 3 אז אין לזה 4K ואין כניסת מיקרפון,
וייתרון שזה יותר קומפקטי

• הוסף לסימניות
מה הסיפור שאי אפשר להזמין כרגיל באתר

• הוסף לסימניות
שלחו לי:
תזהרו!!!
שמעתי מאחת שנרשמה לקבוצה מהסוג הזה שפירסמו מצלמה קנון G7 בסביבות 2000 ש"ח
אחרי שבוע אמרו לה שהמצלמות הגיעו לארץ ובשביל לשחרר מהמכס היא צריכה להעביר מקדמה של 1000 ש"ח
היא העבירה את הכסף ומאז נעלמו עקבותיו של מארגן הקבוצה !!!!!
זה היה פייק והוא גנב את כל הכסף שהעבירו לו ... (קבוצה של מאות אנשים!!!)
כל הקבוצה פתחו קריאה במשטרה אבל כנראה למשטרה יש דברים יותר מעניינים להתעסק בהם (אגב אמרו להם שאין כל כך מה לתבוע כי הם העבירו מרצונם אליו כסף)
לא יודעת מה זה שפרסמו פה עכשיו אבל כדאי מאוד להיזהר!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה ההבדל בין 740 רגילה
ל 740
Lite Edition
זה יותר זול
בצרפת יש את זה ב450 יורו
אוקי בדקתי עכשיו עם מומחה שאמר לי שההבדל היחיד הוא שהדגם הזה לא נטען דרך יו אס בי אלא מטען סוללה חיצוני. [גם ככה עדיף כי הצופציק של הטעינה הזה נשבר מהר..]
מי שמעונין יש אתר בצרפת מדובר על אתר אמין וענק FNAC
משלוח חינם בתוך צרפת. כרגע לא במלאי, ובהזמנה אומרים שיגיע עוד חודש.
צריך כמובן כתובת בצרפת ומי שיביא לכם משם לארץ.

• הוסף לסימניות
זה יוצא $5 פחות...

• הוסף לסימניות
תודה. אפשר לשאול -
בשביל צילום ביתי מרגישים שחסר לכם משהו? מסך מגע לא נראה לי משנה את תוצר התמונה. איזה פונצקיות חשובות יש ב G7 שאין ב740?
אני קניתי לאחרונה 740 לצילום ביתי ומרוצה ממנו מאד מאד

• הוסף לסימניות
אולי מישהו שיש לו מכרים בחול יוכל לעזור לאנשים שרוצים להזמין......
אני רוצה מאוד להזמין את הG7 ואין לי מכרים...... התשלום גם ככה לחנות ככה שזה לא סיכון..
וגם אפשרי בתשלום סמלי!
יש לי אחות באמריקה אם עדיין לא הסתדרת , מוכנה לשאול אותה

• הוסף לסימניות
עומס התגובות קצת מבלבל, תכלס אם אני רוצה להזמין איך אני יוצרת איתם קשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה