מצלמה קנון חזרה לייצר את המצלמות G7III וSX740 לאור הביקוש, אפשר להזמין בB&H

• הוסף לסימניות
לנו יש 740 ואנחנו מרוצים מאד!
בשביל מצלמה ביתית היא מעולה-יוצרת תמונות חדות וברורות בפער גדול ממצלמות אחרות.

• הוסף לסימניות
צריך שיחות לחו"ל, המספר הוא- 017-1-8777598003 תלוי מה הקידומת שלך, וצריך לשלוח לכתובת של מישהו ורק אחר כך לראות אם חברת שליחויות פרטית שאין לי מושג איך עובד
יש ניתוב שיחות, יודעת מה להקיש?

• הוסף לסימניות
תודה. אפשר לשאול -
בשביל צילום ביתי מרגישים שחסר לכם משהו? מסך מגע לא נראה לי משנה את תוצר התמונה. איזה פונצקיות חשובות יש ב G7 שאין ב740?
בעיקר זה החיישן היותר גדול שגורם לתמונה ברורה יותר וגם הצמצם 1.8

• הוסף לסימניות
יש ניתוב שיחות, יודעת מה להקיש?
אני לא דיברתי בעברית אבל תנסי לבקש בעברית ונראה לי יעבירו אותך, יש להם שירות טוב.. [יש גם ניתוב שיחות לאיזה קטגוריה אז נראה לי צריך להגיע לאלקטרוניקה ]

• הוסף לסימניות
אני לא דיברתי בעברית אבל תנסי לבקש בעברית ונראה לי יעבירו אותך, יש להם שירות טוב.. [יש גם ניתוב שיחות לאיזה קטגוריה אז נראה לי צריך להגיע לאלקטרוניקה ]
העבירו אותי לעברית תודה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו מצלמת G7 מארק ||| בB&H הם אמרו שזה יגיע תוך 3 שבועות
וזה הגיע ממש באותו השבוע....
ויש בזה עברית
והם נונתים בתוספת תשלום אחריות ל3 שנים
ההבדל יצא לי מהארץ באילת 1500 ש"ח הפרש בכל שאר המקומות אפילו יותר
והייתי צריכה לדבר עם נציג או באידיש או בעברית
ויש להם שירות מעולה ממש!!!!!
וכמובן שהמשלוח זה לכתובת שם....

• הוסף לסימניות
תודה על המידע. יש סיבה שאת המוצר הזה בניגוד למוצרים אחרים הם לא שולחים לארץ?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו שיש לו מכרים בחול יוכל לעזור לאנשים שרוצים להזמין......
אני רוצה מאוד להזמין את הG7 ואין לי מכרים...... התשלום גם ככה לחנות ככה שזה לא סיכון..
וגם אפשרי בתשלום סמלי!

• הוסף לסימניות
אני רוצה מאוד להזמין את הG7 ואין לי מכרים...... התשלום גם ככה לחנות ככה שזה לא סיכון..
וגם אפשרי בתשלום סמלי!
אני דברתי באנגלית אבל הבנתי שאפשר גם בעברית שרות מעולה
כמו כן אני מציע שוב לכל המעוניין שיזמין לאיזה כתובת שרוצה בניו יורק ואולי ניו גרזי ואני יקח בשבילו ויביא לארץ בתור טובה זה ממש חבל לקנות בארץ הדולר הוא 3.33 זה יוצא בערך 3000 שקל זה חיסכון גדול

• הוסף לסימניות
תודה. אפשר לשאול -
בשביל צילום ביתי מרגישים שחסר לכם משהו? מסך מגע לא נראה לי משנה את תוצר התמונה. איזה פונצקיות חשובות יש ב G7 שאין ב740?
בהחלט. במסך מגע אפשר למקד את התמונה באוביקט הרצוי ולא להתחנן למצלמה שתקלוט מה אתה רוצה לצלם.
וגם באיכות התמונה, שמים וארץ.

• הוסף לסימניות
וגם אפשרי בתשלום סמלי!
לכאורה אפשר דרך שירות משלוחים שכולל כתובות בארה"ב כמו זה לדוגמא https://www.dealtas.com/

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי לחנות אמר לי שכרגע אין אבל אפשר להזמין ומגיע תוך כמה שבועות
ואם עושים הזמנה למקום בארה"ב צריך רק לשלם מע"מ
וזה יוצא עדיין ממש יותר זול מהארץ

• הוסף לסימניות
גם לי אמרו ממש כך שזה יגע תוך כמה שבועות
ולמי שהיה בדיוק אז שם היה לתקופה קצרה יותר
והם הזמינו לי וזה הגיע מש מהר
עוד הרבה לפני שההוא עזב

• הוסף לסימניות
בהחלט. במסך מגע אפשר למקד את התמונה באוביקט הרצוי ולא להתחנן למצלמה שתקלוט מה אתה רוצה לצלם.
וגם באיכות התמונה, שמים וארץ.
הבדל שמיים וארץ רק למי שמתעניין בצילום ובתמונות ומבין בזה, לי היו את שני הדגמים וברור שG7 הרבה יותר איכותי, אבל למי שרוצה מצלמה ביתית, לא חייב להוסיף את ההפרש בשבילה...
הSX740 גם יותר קלה ונוחה לתפעול, (לדעתי)

• הוסף לסימניות
הבדל שמיים וארץ רק למי שמתעניין בצילום ובתמונות ומבין בזה, לי היו את שני הדגמים וברור שG7 הרבה יותר איכותי, אבל למי שרוצה מצלמה ביתית, לא חייב להוסיף את ההפרש בשבילה...
הSX740 גם יותר קלה ונוחה לתפעול, (לדעתי)
כמה זום יש לה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה