מצלמה קנון חזרה לייצר את המצלמות G7III וSX740 לאור הביקוש, אפשר להזמין בB&H

• הוסף לסימניות
יש מישהו בארה"ב שיכול לתת לי כתובת ולהביא לי לארץ תמורת תשלום?
אני מנסה כבר הרבה זמן להזמין אבל אין לי למי לשלוח בחו"ל ולכן לא יכולה לקנות...

• הוסף לסימניות
זה לא קצת מאוד יחסית למצלמה השניה
הSX740 הוא המיוחד עם זום ענק, הG7 זה מספיק זום לצלם סיטואציות ומצבים רגילים, כל עוד אתה לא חובב לצלם למרחקים זה מספיק זום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה שאנשים רושמים פה שאפשר להזמין ב b&h רק לארצות הברית
זה טעות, אני הזמנתי שם שבוע שעבר בשיחה טלפונית(ביקשתי נציג ביידיש), וישר היה אפשרות לשלוח לארץ(38 דולר משלוח) (בנוסף יש מע"מ 18% שמשלמים למכס)
הוא גם אמר שייקח לפחות חודש עד שיחזור למלאי, אך למעשה תוך 4 ימים זה כבר היה בארץ ע"י חברת dhl

• הוסף לסימניות
זה טעות, אני הזמנתי שם שבוע שעבר בשיחה טלפונית(ביקשתי נציג ביידיש), וישר היה אפשרות לשלוח לארץ(38 דולר משלוח) (בנוסף יש מע"מ 18% שמשלמים למכס)
הוא גם אמר שייקח לפחות חודש עד שיחזור למלאי, אך למעשה תוך 4 ימים זה כבר היה בארץ ע"י חברת dhl
יוצא הרבה יותר יקר.

• הוסף לסימניות
איזה דגם?
כמה יצא לך?

• הוסף לסימניות
למה משלמים במכס?
בכל קניה רגילה באינטרנט אני לא משלם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צ

חושבת שכדאי לבדוק איים יש אחריות נורמלית.
למה מה תעשו איים חלילה יקרה משהו?
זה מצלמות יקרות וחבל!!!
אנ יקניתי עם אחראיות של קנון g7 הייתי צריכה להחליף איפה שמכניסים כרטיס זיכרון אמרו לי בחנות שקנון ידרשו על זה מחיר מלא בסוף שילמתי פרטי 450 על חלק מאליאקספרס שבקנון הייתי יוצאת יותר על חלק מקורי

מסקנה אני לא יודעת למה האחראיות מועילה אם זה לא על נזקים אלא אם כן המצלמה שובקת חיים ללא שנפלה שזה כנראה ממש נדיר

• הוסף לסימניות
אנ יקניתי עם אחראיות של קנון g7 הייתי צריכה להחליף איפה שמכניסים כרטיס זיכרון אמרו לי בחנות שקנון ידרשו על זה מחיר מלא בסוף שילמתי פרטי 450 על חלק מאליאקספרס שבקנון הייתי יוצאת יותר על חלק מקורי

מסקנה אני לא יודעת למה האחראיות מועילה אם זה לא על נזקים אלא אם כן המצלמה שובקת חיים ללא שנפלה שזה כנראה ממש נדיר
תמיד אחריות זה אחריות, מעולם זה לא היה ביטוח.
ותקלות זה אכן יחסית נדיר, אחרת היבואנים/יצרנים היו פושטים רגל. אבל זה לא אומר שאין בכלל תקלות.

• הוסף לסימניות

אני גם היה לי תקלה פתאומית במצלמה קנון כשבאתי לאחריות הם ראו שיש סריטה במצלמה ותענו שהתקלה קרתה בגלל נפילה [בגלל השריטה טענו שקיבל מכה וזה השפיע..] מה שכמובן לא היה נכון.

• הוסף לסימניות
אני גם היה לי תקלה פתאומית במצלמה קנון כשבאתי לאחריות הם ראו שיש סריטה במצלמה ותענו שהתקלה קרתה בגלל נפילה [בגלל השריטה טענו שקיבל מכה וזה השפיע..] מה שכמובן לא היה נכון.
לא קשור לאשכול, אבל להבא תזכרו שאחריות שנה ראשונה היא ע"פ החוק ולא משנה מה הם כותבים בתעודה או טוענים בע"פ.
לפי החוק הם צריכים להוכיח! שהתקלה היא בגלל שימוש לא תקין (כולל נפילה וכדו'). וכל עוד לא עשו זאת הם מחויבים לתקן ע"פ החוק כולל אפשרות לתבוע אותם.

• הוסף לסימניות
כמה שילמת על המכס?
כי בד"כ כשיש עלות מכס
סעיף המע"מ הוא מינורי
מתווספים עוד כל מיני עלויות מוזרות
תראה לדוגמה כאן ,
דמי ניטול, דמי טיפול, אגרת מחשב.. כל מיני סעיפים מוזרים שאין לי מושג מה המשמעות שלהם.
1756823212801.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו מצלמת G7 מארק ||| בB&H הם אמרו שזה יגיע תוך 3 שבועות
וזה הגיע ממש באותו השבוע....
ויש בזה עברית
והם נונתים בתוספת תשלום אחריות ל3 שנים
ההבדל יצא לי מהארץ באילת 1500 ש"ח הפרש בכל שאר המקומות אפילו יותר
והייתי צריכה לדבר עם נציג או באידיש או בעברית
ויש להם שירות מעולה ממש!!!!!
וכמובן שהמשלוח זה לכתובת שם....
לאיזה מספר התקשרתם ואיך בקשתם ניתוב לעברית? כמה עלה לכם תכל'ס כולל משלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה