שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

איך המידות?
לפי הטבלת מידות עושה רושם שהיא קצת קטנה...
אם אני S בארץ, לקחת M?
הבד שלה סריג צמוד, לא נמתח, אבל בשרוולים היא בסדר גמור (הם רחבים ועשויים מבד אחר)
לגבי המידה לקחתי מידה כמו בארץ, אבל אם את מפחדת קחי אחת יותר.

פעם ראשונה אני מזמינה...
יש בעיה לשים מספר פלאפון כשר?
התקשורת שלהם זה רק בSMS ?

ואת מי שמעניין יש עכשיו חולצות מהממות, צנועות במחירים מצחיקים(מ-29 ש"ח).
האתר שווה מבט.
והכי חשוב!
לא לקנות בלי קופון. קופונים יש כל הזמן על כל סכום:)

מאיזה טלפון הם מתקשרים?
עשו לי היום צינטוק ואין לי שום דרך לחזור לשם

ואת מי שמעניין יש עכשיו חולצות מהממות, צנועות במחירים מצחיקים(מ-29 ש"ח).
האתר שווה מבט.
והכי חשוב!
לא לקנות בלי קופון. קופונים יש כל הזמן על כל סכום:)
תוכלי בבקשה לשים קישורים?
אבל שייפתח בנטפרי..
תודה רבה

תכל'ס הקופון הכי שווה עכשיו הוא SCUIB
כמעט 20%!!!!

תכל'ס הקופון הכי שווה עכשיו הוא SCUIB
כמעט 20%!!!!
מעל איזה סכום יש את הקופון הזה?

מאז שהכרתם לי את האתר הזה אני לא מפסיקה להסתכל ולמלא את העגלה...
כבר עושה חשבון אולי זה לא כזה משתלם וזול :p

אם מזמינים מעל 75 דולר לא צריך לשלם מכס כמו בנקסט???
אני רוצה להזמין מעל 395 ש''ח ככה אני זכאית למשלוח מהיר...

אם מזמינים מעל 75 דולר לא צריך לשלם מכס כמו בנקסט???
אני רוצה להזמין מעל 395 ש''ח ככה אני זכאית למשלוח מהיר...
לא משלמים על מכס.
את יכולה להזמין במחיר הזה
אני הזמנתי גם ביותר ולא עלה כסף למכס.
זה שונה מנקסט.

מחפשת קוד להנחה באתר שיין. תודה!

תוכלו להעלות קישורים לבגדי נשים שהזמנתן, והיתן מרוצות?

אם מזמינים כרטיס מתנה בשיין זה זמין מיד לקניה? האם זה תקף בנוסף לקופון? אשמח לעזרה מהמבינים
תודה

אם מזמינים כרטיס מתנה בשיין זה זמין מיד לקניה? האם זה תקף בנוסף לקופון? אשמח לעזרה מהמבינים
תודה

כרטיס מתנה תקף בנוסף לקופון, והוא מגיע בדרך כלל יום אחרי שקנו אותו, בשעות הבוקר למייל.

יש לי שאלה אם עשיתי הזמנה לפני שלושה שבועות והמשלוח לא הגיע,
ובטעות לחצתי שההזמנה הגיעה לי .. זה יכול לבטל את ההזמנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה