בקשה קניות ברשת - עזרה

• פותח הנושא selo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא מתמצא מספיק, אבל הזמנתי כמה דברים באייביי וכעבור חודש המספרי מעקב באתר של מעקב משלוחים של דואר ישראל אומרים על שתיהם "אין נתונים" על המספר הזה. אם היה נשאר כך החרשתי
אבל יום אחד קבלתי טל' ממס' 074 עם הודעה של גלעד (הקריין) שבדואר התקבל חבילה והיא בטיפול ותועבר לסניף החלוקה באיזור שלי.

נו אז יש כאן מחלוקת בין ההודעה הקולית למספרי המעקב???

יש מצב שהאתר לא מעודכן אבל באמת מחכה לי החבילה שם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים כשהחבילה מגיעה לארץ מצמידים לה מספר מעקב שונה, יכול להיות שזה הפיתרון

• הוסף לסימניות
אי אפשר לדעת, רק לחכות ומקסימום כשעבר מספיק זמן אפשר לפתוח סכסוך עם המוכר

• הוסף לסימניות
אי אפשר לדעת, רק לחכות ומקסימום כשעבר מספיק זמן אפשר לפתוח סכסוך עם המוכר
לחכות למה? הרי אני לא יודע את המס' החדש ובעבר הזמנתי דברים וחוץ פעם אחת בודדת לא קבלתי פתק בדואר שיש לי חבילה.
אני שואל אתכם שאתם מזמינים איך יודעים שיש חבילה מוכנה???

• הוסף לסימניות
אין לי איך לדעת, אני מחכה כמה חודשים עד שאני מקבל הודעה שיש לי חבילה ואם עבר חודשיים שלוש ולא קיבלתי חבילה אני פותח סכסוך עם המוכר בעליאקספרס כדי שיחזיר לי את הכסף

• הוסף לסימניות
איפה אתה מקבל הודעה??? בדואר במייל או מה?

• הוסף לסימניות
בא נעשה סדר;
1. רוב המשלוחים הזולים מאלי אקספרס ומאיביי, הם עם מס' מעקב שלא נתמך בדואר ישראל.
2. מוצרים קטנים שנשלחים עד הבית, גם אם מס' המעקב נתמך, דואר ישראל לא טורח לעדכן עליו דבר, אלא ביום בהיר או גשום זה נמצא בתוך תיבת הדואר.
3. מוצר גדול עם מס' מעקב לא נתמך, מקבל מס' סידורי חדש מהדואר (לא מס' מעקב אלא רק סידורי, ולכן לא ניתן לעקוב אחריו באתר) ונשלחת הודעה בדואר, ואם מס' טלפון שעל החבילה תומך בSMS אז ההודעה נשלחת בSMS ולא בדואר, עם פרטי המדף של החבילה.
4. מוצר גדול עם מס' מעקב נתמך, מתעדכן מדף החבילה באתר הדואר וגם באתרי המעקב השונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה