קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י yudb;1396417:
אפשר קישור? (אחפש משהו לפתוח אצלו)
כמה עלה?
כמה זמן לקח לזה להגיע?

30 ש"ח לגודל הזה
לקח בדיוק חודש וחצי - זה המעצבן...:mad:
אבל לפחות יפה ושווה!
קישור:
http://www.aliexpress.com/item/Hot-...g-sleeves-cotton-pajamas-suit/1623989366.html
לי זה עלה 7.82 דולר לאחד(30 ש"ח)- היה מבצע, תנסי לחפש אצל סוכנים אחרים במחיר יותר זול

נכתב ע"י פרסומון;1396416:
א. זה לא דולר שם.
ב. אני לא הייתי קונה מהמוכר הזה. רמת פידביקים נמוכה.

מ 95% ומעלה זה רמת פידבקים בסדר
מתחת לזה לא כדאי לקנות

נכתב ע"י 8787;1396436:
מ 95% ומעלה זה רמת פידבקים בסדר
מתחת לזה לא כדאי לקנות
מ-98 זה סביר.
(אם כתבת את מה שכתבת כנראה לא קראת איך עובדים הפידביקים של איביי. באליקספרס הדבר קצת שונה).

נכתב ע"י 8787;1396052:
סריג מהמם לנשים שהגיע לי שבוע שעבר
הזמנתי בשתי הצבעים ושניהם מהממים
זה ממש כמו בתמונה
זה בד סריג דק ונח (האדום זה אדום ממש ולא בורדו)
(עוד לא כיבסתי אותו אז אין לי מושג איך זה יהיה אחרי כביסה)
צריך להזמין מידה אחת יותר
http://www.aliexpress.com/snapshot/6220210908.html

מה עדיף
http://www.aliexpress.com/item/New-...llover-sweater-t-shirts-W8323/1935763800.html

http://www.aliexpress.com/item/New-...ing-pullover-sweater-t-shirts/1690306039.html

נכתב ע"י פרסומון;1396538:
מ-98 זה סביר.
(אם כתבת את מה שכתבת כנראה לא קראת איך עובדים הפידביקים של איביי. באליקספרס הדבר קצת שונה).

כמה צריך להיות רמת הפידבקים באליאקספרס?
וכמה באיביי?

מישהי התנסתה בשעון לגברים ולנשים
שיחזיק מעמד לתקופה יפה?

יש למישהי המלצה על שמלה חגיגית לנשים?

מישהי הזמינה תחתונים לילדים קטנים?
אני צריכה המון ומחפשת אם יש שם משהו שהוא בערך במחיר של 2 וחצי שקלים לזוג אחד.

נכתב ע"י רותי בן שימול;1396883:

לא כדאי. עד שזה יגיע כבר לא תצטרכי. יש לך שלישיות ב9.9 במקס סטוק טובים מאוד. או 3 ב-12.9 בבזאר שטראוס של שרייבר.
אליאקספרס עם כל המציאות שיש שם, יש גם הרבה אכזבות וזמן המשלוח - סיוט, אני עדיין לא קיבלתי מוצרים שהזמנתי ממוכרים שונים בחודש אוגוסט.

א. זמנית, אני צריכה הרבה תחתונים בשבילם ובארץ הכי זול שמצאתי זה 8 תחתונים ב - 23 ש"ח בערך
ואני מחפשת אם יש יותר זול.

ב. אלו שעדיין לא שלחו לך את הפריטים, כבר גבו לך את התשלום?

יש בעיה עם קניות בחול המועד. כדאי לברר אצל רב לגבי קניה ספציפית שאת צריכה אם זה מותר.

איך אפשר לברר לגבי החבילה שלי בדואר בסין?

נכתב ע"י רותי בן שימול;1396883:

יש בנקסט די בזול ומגיע מהר יותר מאלי אקספרס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה