נכתב ע"י odelia;1397539:אני מעוניינת לקנות תמונה גדולה לחדר..
משהו בגודל 100*50 ס"מ
תמונה של שושנה או משהו בסגנון..
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כזה דבר במחיר זול?
בחנויות בארץ או ברכישה דרך אתרים..
אשמח לקבל קישורים אם יש..
תודה רבה
חורף בריא וגשום!
נכתב ע"י נירוש;1396546:לא, זה טריקו ארוך
משהו בגודל 100*50 ס"מ
אשמח לקבל קישורים אם יש.. QUOTE]
את יכולה לבחור איזו תמונה שאת רוצה בשאטרסטוק, לקנות דרך הפורום פה ב- 10 ולהדפיס על קנבס דרך אליאקספרס
לא ניסיתי אבל נראה לי הכי משתלם
נכתב ע"י סיפי;1398241:נכתב ע"י odelia;1397539:אני מעוניינת לקנות תמונה גדולה לחדר..
משהו בגודל 100*50 ס"מ
אשמח לקבל קישורים אם יש.. QUOTE]
את יכולה לבחור איזו תמונה שאת רוצה בשאטרסטוק, לקנות דרך הפורום פה ב- 10 ₪ ולהדפיס על קנבס כאן http://www.aliexpress.com/item/Cust...to-great-gift-for-your-family/1958547531.html
לא ניסיתי אבל נראה לי הכי משתלם
קחי בחשבון שהמחיר פה לא כולל מתיחה על מסגרת עץ, בשביל זה יש תוספת תשלום (לא קטנה)
משהו בגודל 100*50 ס"מ
אשמח לקבל קישורים אם יש..
תודה רבה
חורף בריא וגשום!
נכתב ע"י נירוש;1397609:
עולה 10 פאונדנכתב ע"י 050;1398720:נירוש, באתר אני רואה 20 פאונד....
יש אולי קופון או משהו... ?? זה משאיר מרווח של 25 פאונד לקניה. וזה כבר לא כ"כ משתלם!
נכתב ע"י קוביה;1399058:עולה 10 פאונד
קופון לקניה מעל 50 £ הנחה של 10 £
WINTERWARDROBE
נכתב ע"י איי בי מדיה;1399283:נו... אף אחד לא ענה, סריגים נורמליים ויפים ליום חול / שבת לנשים. באיזה אתר? האם אפשר קישור?
נכתב ע"י יעל;1398512:אני מחפשת לקנות GPS (במחירים של אלי אקספרס)
מישהו קנה, התנסה, יכול להמליץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים