קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אני הזמנתי לפני שנה (!) :
כובע לתינוק- לא הגיע,
חגורה לגבר- לא הגיע
צמיד לאישה- לא הגיע
נעליים יפות לתינוק (לא הליכה) - הגיע במידה 23 (במידה זו הילד כבר הולך...)- מי שהילד שלה לא הולך במידה זו- אשמח למכור לה אותם....
נעליים לאישה- הגיע 3 מידות יותר, -ב"ה אותם לפחות מכרתי...
תכל"ס מכל הקנייה הגיע נעל אחת נורמלית........

ניסיתי לדבר איתם אבל הם דחו אותי כל פעם....
ומאז התייאשתי.

מישהיא הזמינה אולי סרטים לתינוקת לשיער ויכולה לתת לי קישורים?
באליאקספרס.

נכתב ע"י נירוש;1390109:
זאת חנות תכשיטים מהממת, תעקבו אחרי מבצעים שלהם ואז תקנו- התכשיטים שלהם ניראים כמו מהמכירות היקרות...
http://www.aliexpress.com/store/608010

הזמנת שם, קיבלת מוצרים שנראים מהממם כמו בתמונות?

גם אתם מקבלים אחרי תשלום ההזמנה הודעות אישור מ- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ?

קיבלתי עכשיו בערך 6 כאלה על אותה הזמנה. זה תקין?

לא עברתי על הכל אבל יש למישהו נסיון עם הזמנת לגו בזול מאחד האתרים,אשמח לשמוע :)

נכתב ע"י yochi000;1393029:
הזמנת שם, קיבלת מוצרים שנראים מהממם כמו בתמונות?

מצטרפת לשאלה... מה הזמנת משם והגיע יפה? את יכולה אולי להראות איך זה הגיע?...

נכתב ע"י רותי בן שימול;1393047:
גם אתם מקבלים אחרי תשלום ההזמנה הודעות אישור מ- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ?

קיבלתי עכשיו בערך 6 כאלה על אותה הזמנה. זה תקין?

כן.. זה כאילו על כל פריט

נעלי סאס-
יש לקנות בזול דרך האינטרנט?

נכתב ע"י חיה 92;1392851:
לגבי הפריטים שלא הגיעו, עדיין אל תתיאשי.
לוקח לחבילות עכשיו הרבה זמן להגיע בגלל השביתות בארץ.
הזמנתי בטריה למחשב נייד ממזמן, כשפניתי למוכר הוא שלח לי הוכחה שהחבילה יצאה מנמל מלזיה והיא תקועה בארץ.
אז לא תמיד הם אשמים אך אם זה לא מגיע ניתן להזדכות על הדברים,
וכמו שכתבו פה קודמיי באיביי יותר קל להזדכות, ובטח דרך פייפאל.

לגבי בגדי נשים, המידות הסינויות נורא קטנות.
תקחנה בחשבון שמידה s בארץ, זה כמו מידה M/L שם.

לא מדויק.
הזמנתי שני פריטי לבוש לאישה וs עשה רושם של קטן.
השמנתי M הגיע,אבל גדול:( ולא מונח יפה במיוחד.

נכתב ע"י 7880;1395280:
הזמנת את זה והגיע? כי בתמונות אחר כך זה נראה נורא...

כן הזמתי את זה .......
צריך למלאות אותו בחומר מילוי.
יש רוכסן בגב שדרכו ממלאים.

אני הזמנתי נעלי מוקסין 2 זוגות באליאקספרס היה כתוב שזה מעור ויכול להיות שזה באמת מעור אבל השיכבת עור היתה כ"כ דקה שאחרי כמה ימים זה התחיל להתקלף ואחרי שבועיים זרקתי לפח השני החזיק עוד שבוע וחצי וגם הלך.
קולפן תפוח"ע כמו שמשהיא נתנה קישור- לא שווה מדי הרבה -עלה לי 40 ש"ח והוא רחוק מאיכותי
שרשראות וצמידים הלו קיטי חלקם נשברו מנפילה מהיד וחלקם החזיקו מעמד שבוע+
הזמנתי גם קנגרו לתינוק ב35 ש"ח נתתי אותו מתנה למשהיא היה נראה בסדר
נכון שהדברים זולים אבל גם השקלים הבודדים האלו מצטרפים להרבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה