קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
איך יודעים להתאים מידות בבגדים?

ברוב פריטי הלבוש, אם לא בכולם, כשאת מגלגלת למטה את רואה טבלאות של מידות או לפי גובה או לפי אורך שרוול חזה2x.
אני לוקחת בגד של הילד המדובר (חולצה אלגנטית כדי למדוד חולצה אלגנטית, קפוצ'ון בשביל קפוצ'ון וכ"ו)
ומודדת את אורך השרוול וכ"ו ומזמינה מידה שאורך השרוול בה יותר ארוך וכן שאר הפרמטרים.

לפי מה שרשמו כבר פה הרבה פעמים, עדיין צריך לקחת מידה אחת או שתיים יותר כי זה מתכווץ או סתם כי המדידה שלהם לא מדויקת. והם מציינים את זה שהמדידה ידנית ויש אולי חוסר דיוק עד 2 סנטימטר לכאן או לכאן....
מה שמשאיר אותך עם טווח רחב למדי.. ואז נשאר רק לקוות שהמידה שהזמנת אכן תהיה טובה.
אני חושבת שבמשך הזמן את לומדת מאיזה מוכר כדאי להזמין ומה רמת הדיוק של המידות שלהם.

סריג מהמם לנשים שהגיע לי שבוע שעבר
הזמנתי בשתי הצבעים ושניהם מהממים
זה ממש כמו בתמונה
זה בד סריג דק ונח (האדום זה אדום ממש ולא בורדו)
(עוד לא כיבסתי אותו אז אין לי מושג איך זה יהיה אחרי כביסה)
צריך להזמין מידה אחת יותר
http://www.aliexpress.com/snapshot/6220210908.html

נכתב ע"י 8787;1396052:
סריג מהמם שהגיע לי שבוע שעבר
זה ממש כמו בתמונה
זה בד סריג דק ונח (האודום זה אדום ממש ולא בורדו)
(עוד לא כיבסתי אותו אז אין לי מושג איך זה יהיה אחרי כביסה)
צריך להזמין מידה אחת יותר
http://www.aliexpress.com/snapshot/6220210908.html

כולם פה לא נתיבים?
נתיב לא פותח לי את אלי-אקספרס.
למשהו הוא כן פתח?
אפשר גם באישי...

נכתב ע"י נירוש; עליונית לבת שלי: [URL:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-new-high-quality-sweet-wild-hook-flower-hollow-waist-solid-color-short-sleeve/1735012643.html[/URL]

QUOTE]

כמו מה המידה של העליונית הזו?
כל התגובות שם אומרות שזה קטן

נכתב ע"י ת'כלס;1396191:
נכתב ע"י נירוש; עליונית לבת שלי: [URL:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-new-high-quality-sweet-wild-hook-flower-hollow-waist-solid-color-short-sleeve/1735012643.html[/URL]

QUOTE]

כמו מה המידה של העליונית הזו?
כל התגובות שם אומרות שזה קטן

לקחתי מידה לארג' וזה כמו 38

את התמונה ראיתי.
אם את יכולה למדוד את הרוחב אם זה בערך 10 ס"מ.
כי אני מחפשת את הגדולים אבל לא ענקיים.

נכתב ע"י yudb;1396060:
כולם פה לא נתיבים?
נתיב לא פותח לי את אלי-אקספרס.
למשהו הוא כן פתח?
אפשר גם באישי...

נתיב פתח למשהו?

הנה

קבצים מצורפים

• IMG_0345.jpg
    KB 163.2 · צפיות: 39
תודה על התמונה, אבל שוב אני שואלת,
10 ס"מ או פחות?...

אפשר להעלות תמונה?

פיג'מות!!

קיבלתי היום, איכות מעולה( יש על זה תוית של GAP)
מידה 4 לילד בן 3

נכתב ע"י נירוש;1396409:
קיבלתי היום, איכות מעולה( יש על זה תוית של GAP)
מידה 4 לילד בן 3

אפשר קישור? (אחפש משהו לפתוח אצלו)
כמה עלה?
כמה זמן לקח לזה להגיע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה