- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיסקשיח;1416234:מהפירוט למטה מסתבר שהיא לא בדיוק מצמר
אני גם לא רוצה צמר כדי שלא תהיה בעיית שעטנז, השאלה עם החומר שממנו עשויה השמיכה הוא חומר טוב
כי להמר על 70 ש"ח... נשמע לי מוגזם
נכתב ע"י דיסקשיח;1416234:מהפירוט למטה מסתבר שהיא לא בדיוק מצמר
נכתב ע"י מגה;1416282:אני גם לא רוצה צמר כדי שלא תהיה בעיית שעטנז, השאלה עם החומר שממנו עשויה השמיכה הוא חומר טוב
נכתב ע"י מגה;1416282:אני גם לא רוצה צמר כדי שלא תהיה בעיית שעטנז, השאלה עם החומר שממנו עשויה השמיכה הוא חומר טוב
שואלת שוב...נכתב ע"י שיר770;1415605:כשאני מחפשת את החבילה שלי באתר של המשלוח הסיני, כותב לי: Success find: 0 items!
מה זה אומר?
נכתב ע"י אולפן הפקות;1417642:מה לגבי המידות באלי אקספרס בנשים ובגברים?
איך יודעים מה להזמין?
זה כמו המידות בארץ??
נכתב ע"י אסתר10;1417649:מתחת לכל פריט יש טבלה עם מידות.
נכתב ע"י אולפן הפקות;1417682:כן ראיתי שיש שם טבלה
M L XL
השאלה אם זה כמו בארץ.
נכתב ע"י אסתר10;1418054:התכוונתי שיש טבלה מפורטת
עם מידות וסנטימטרים
לדוגמא: היקף רוחב, שרוול, אורך הבגד וכו...
נכתב ע"י ov;1415227:כמה דברים שהזמנתי ורציתי לשתף אתכם:
בגד שבתי לבת שלי בת 10 חודשים הזמנתי 9-12 והמידה מתאימה נראה מהמם יותר מאשר בתמונה יצא לי 55 ש"ח, הגיע אחרי חודש (כתוב על התווית witamins kids)
http://www.ebay.com/itm/17143393356...48&var=470465827488&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
יש עוד דברים שהזמנתי אבל עדיין לא הגיעו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים