קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
בדיחה טובה שקיבלתי במייל:

הבעלים לא הבינו לאן נעלמו כל המשכורות שלהם כל חודש שוב ושוב...עד שערב אחד בהרצאה של יועץ נישואין בכיר (אך צעיר) הם ביקשו ממנו את הטיפ הגדול ביותר לפרנסה טובה!
המרצה הוריד ת'ראש וחשב... הרים חזרה ובקול ברור ובטוח הכריז:
"כל פעם שאתם מתעצבנים על הגברת... אף פעם, אבל אף פעם אל תגידו לה: "יאללה יאללה....'נקסט'!!!"

נכתב ע"י תקשורת;1426119:
לא הבנתי למה אני צריכה להגן עליו?

את לא מגינה עליו.
את מגינה על הזכות שלך לפתוח בסכסוך אם לא יגיע.
הוא שלח את זה כבר מזמן בטוח.
כמו שכתבו לך לרוב זה נתקע כאן בארץ.
המוכר כאילו עושה לך טובה שהוא מסכים להאריך את זמן ההגנה.

נכתב ע"י תקשורת;1426065:
כמה שאלות לכאלו שקנו באלי אקספרס
1. קיבלתי הודעה שעוד 4 ימים יגמר "זמן ההמתנה" למוצר, המוצר עוד לא הגיע. למה שאני אאריך את זמן ההמתנה לא הבנתי, והאם ברגע שנגמר שמן ההמתנה אז כבר אבוד לי ואי אפשר יהיה לפתוח סכסוך?
אני הרי רוצה את הדברים, מה יש לי מזה שאני אתן לו עוד זמן?
2. ממש לא הצלחתי להבין איך הולך שם מידות הנעליים והבגדים לילדים.
אני רוצה להזמין את זה:
http://www.aliexpress.com/item/3-10...-Down-Cotton-Coats-Girls-With/2009098684.html
לילדה בת 8, איזה מידה אני צריכה?
ואת זה :
http://www.aliexpress.com/item/Free...cess-Girl-Polka-Dot-Bow-Shoes/1770748401.html
במידה 25-26 בארץ, שוב איזה מידה זה יוצא?

תודה

לגבי הנעליים- לא יודעת אם שווה לך לקנות אפילו במחיר הזה, הם התפרקו לבת שלי מאד מהר...פעם הסרט נקרע...אח"כ הנעל פתחה את פיה...וכו'

נכתב ע"י נירוש;1426105:
יש הרבה חבילות תקועות בנתב"ג - תאריכי את הזמן בעוד 10 ימים וכך ההגנה תימשך.
אולי היא תגיע אלייך השבוע.
בכלל לא כדאי לפתוח מהר בסכסוך.

למה לא כדאי לפתוח סכסוך?

לגבי אליאקספרס:

1. קורה לי הרבה להזמין כמה דברים קטנים- כבלים, אזניות וכד', זה מגיע טיפין טיפין, לא מש נחמד.
יש מצב לקבל את הדברים שהזמנתי (מכמה חנויות) בבת אחת?

2. מה היה מיוחד אתמול 11.11 שהם עשו מסיבות?
זה באמת השתלם?

נכתב ע"י תלא;1426419:
לגבי אליאקספרס:

2. מה היה מיוחד אתמול 11.11 שהם עשו מסיבות?
זה באמת השתלם?

11.11 בסין נקרא חג הרווקים, סיבה למסיבה.....
זה היה משתלם בדברים מסויימים שהיה עליהם 50% הנחה....., אבל ממילא המחירים שם בדיחה גם בלי החגיגות האלה.

הרעיון של יום הרווקים שהתאריך:
11/11 בנוי מספרות של אחד אחד אחד אחד לכך זה נקרא "סינגל דאי"

את יודעת משהו, ההמתנה והסקרנות מה באמת יש שם זה חלק מהאטרקציה, ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה :)

חשבתי לקנות לבן שלי גולות משם (שיהיה לו יקקקרות ;)) אך הם באמת יקקקקרות שם.
אפילו הפושטיות יקרות. :confused:

הזמנתי מנקסט בקטגוריית מצעים סט מצעים אדום עם כוכבים לבנים, מהמם ואיכותי רק שזה בלי ציפה לשמיכה יש משהו דומה עם ציפה בכל אופן נראה מדהים על המיטות ונשמר יפה אחרי כביסות

נכתב ע"י ניצן;1426965:
הזמנתי מנקסט בקטגוריית מצעים סט מצעים אדום עם כוכבים לבנים, מהמם ואיכותי רק שזה בלי ציפה לשמיכה יש משהו דומה עם ציפה בכל אופן נראה מדהים על המיטות ונשמר יפה אחרי כביסות

אפשר קישור

אפשר קישור

נקסט לא פתוח לי במחשב הזה ולכן לא צירפתי קישור, בכל אופן את מבקשת במצעים צבע אדום זה יופיע יש רק אחד כזה

סוף סוף הגיע.
הזמנתי בערב סוכות
http://www.aliexpress.com/item/Dot-...Watch-Hot-Sales-Floral-Quartz/1967653005.html
שעון ממש יפה, במחיר בדיחה. קניתי את הכחול והלבן, במציאות אני חושבת שהכחול יותר יפה, אבל שתיהם ממש יפים. שמעתי שמוכרים אותם בתכשיק. אבל אולי זה רק דומה..

נכתב ע"י תקשורת;1427622:
סוף סוף הגיע.
הזמנתי בערב סוכות
http://www.aliexpress.com/item/Dot-...Watch-Hot-Sales-Floral-Quartz/1967653005.html
שעון ממש יפה, במחיר בדיחה. קניתי את הכחול והלבן, במציאות אני חושבת שהכחול יותר יפה, אבל שתיהם ממש יפים. שמעתי שמוכרים אותם בתכשיק. אבל אולי זה רק דומה..
אחותי ראתה את זה בתכשיק והתלבטה אם לקנות,
אמרתי לה שלא תקנה והזמנתי לה מפה ברבע מחיר... אותו דבר בדיוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה