קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
ממש תיזהרי עם זה.. כולם שם מוכרים שעונים של הלו קיטי לילדות וזה בגודל של נשים!!
והם עוד טוענים כשהתלוננתי - שזה יפה ושאני ילבש את זה :eek::eek:

את אלו הזמנתי מניסיון (שני הצבעים יפים)
גודל מעולה ומאד יפה
הכי בטוח לבדוק את המידות לפני שאת מזמינה..

http://www.aliexpress.com/snapshot/6350630183.html?orderId=64648777900254

דחוף
איך אני עושה החזרה?
מה הכללים? ומה ההגבלות?

נכתב ע"י ת'כלס;1503649:
דחוף
איך אני עושה החזרה?
מה הכללים? ומה ההגבלות?

מה קנית? לאן את רוצה להחזיר?

נכתב ע"י OR_Design;1503565:
ממש תיזהרי עם זה.. כולם שם מוכרים שעונים של הלו קיטי לילדות וזה בגודל של נשים!!
והם עוד טוענים כשהתלוננתי - שזה יפה ושאני ילבש את זה :eek::eek:

את אלו הזמנתי מניסיון (שני הצבעים יפים)
גודל מעולה ומאד יפה
הכי בטוח לבדוק את המידות לפני שאת מזמינה..

http://www.aliexpress.com/snapshot/6350630183.html?orderId=64648777900254
בנוסף, הזכוכית של השעונים הגדולים נשברת בקלות.
הזמנתי כמה שעונים וכמה מהם כבר לא שמישים בגלל הזכוכית.

נכתב ע"י GRN;1503731:
בנוסף, הזכוכית של השעונים הגדולים נשברת בקלות.
הזמנתי כמה שעונים וכמה מהם כבר לא שמישים בגלל הזכוכית.

לשעונים שהזמנו נקרעו הרצועות....:rolleyes:

נכתב ע"י ת'כלס;1503730:
קניתי את זה
http://www.aliexpress.com/snapshot/6343218104.html?orderId=64584788731536
וזה נראה זוועת עולם
המוכר מנסה להציע לי פיצוי בשווי 10$
ומתחנן אלי לשנות את המשוב.

אני רוצה להחזיר

מה פתאום, רק 10 דולר???
תכנסי לסכסוך ויש שם שאלה האם את רוצה להחזיר את הפריט - תצייני כן וגם את שווי ההחזר תצייני - החזר מלא
ואז יש למוכר שבוע כדי לתת לך את הכתובת שלו וכשהוא יתן לך, שימי פעמייך לדואר, תכניסי למעטפה גדולה, תדביקי את הכתובת שלו על המעטפה ( תדפיסי את הכתובת שהוא נתן לך כדי שלא תתבלבלי ותרשמי מצד שני את הכתובת שלך , תבקשי משלוח רשום!! תקבלי מס' מעקב - תשמרי אותו תשלמי בסביבות 15 ש"ח וזה עף ממך לסין!!!!:p:p
וכשאת חוזרת הביתה תפתחי את המחשב , תכנסי לסכסוך, תכניסי את מס' המעקב שנתנו לך בדואר - ותוך 30 יום הכסף אצלך!!;)
זה לא תורה גדולה- אל תוותרי! 40 דולר זה מחיר מופקע בשביל סמרטוט!!!:mad:
אני בס"ד כבר מיומנת למצוא את האיכותיים ולא במחירים כאלו יקרים:rolleyes::rolleyes:
אבל גם אני נפלתי בהתחלה אך שכר הלימוד לא כזה נורא - בשביל הרווח אח"כ!!

נכתב ע"י נירוש;1503799:
מה פתאום, רק 10 דולר???
תכנסי לסכסוך ויש שם שאלה האם את רוצה להחזיר את הפריט - תצייני כן וגם את שווי ההחזר תצייני - החזר מלא
ואז יש למוכר שבוע כדי לתת לך את הכתובת שלו וכשהוא יתן לך, שימי פעמייך לדואר, תכניסי למעטפה גדולה, תדביקי את הכתובת שלו על המעטפה ( תדפיסי את הכתובת שהוא נתן לך כדי שלא תתבלבלי ותרשמי מצד שני את הכתובת שלך , תבקשי משלוח רשום!! תקבלי מס' מעקב - תשמרי אותו תשלמי בסביבות 15 ש"ח וזה עף ממך לסין!!!!:p:p
וכשאת חוזרת הביתה תפתחי את המחשב , תכנסי לסכסוך, תכניסי את מס' המעקב שנתנו לך בדואר - ותוך 30 יום הכסף אצלך!!;)
זה לא תורה גדולה- אל תוותרי! 40 דולר זה מחיר מופקע בשביל סמרטוט!!!:mad:
אני בס"ד כבר מיומנת למצוא את האיכותיים ולא במחירים כאלו יקרים:rolleyes::rolleyes:
אבל גם אני נפלתי בהתחלה אך שכר הלימוד לא כזה נורא - בשביל הרווח אח"כ!!

הבעיה היא שהשארתי משוב גרוע.
ואני כבר לא רואה שאני יכולה להשאיר סכסוך.
יש לי אבל עוד אפשרות לשנות את המשוב.

מה עלי לעשות?

הזמנתי נורות לד מדיל אקסטרים, ב- 2 חבילות נפרדות.
ההזמנה התבצעה ב14/9/2014. חבילה אחת הגיעה כעבור חודש. השניה - לא הגיעה.
קיבלנו עליה החזר.
ביום חמישי דופק לי שליח דואר בדלת ומגיש לי אחר כבוד את החבילה השניה. למעלה מ-4 חודשים לאחר שהוזמנה...

נכתב ע"י ת'כלס;1503810:
הבעיה היא שהשארתי משוב גרוע.
ואני כבר לא רואה שאני יכולה להשאיר סכסוך.
יש לי אבל עוד אפשרות לשנות את המשוב.

מה עלי לעשות?

אהה... זה כבר עניין אחר.... :confused::confused:
כשמקבלים מוצר מאליאקספרס, יש אפשרות לאשר אותו או לפתוח סכסוך, ברגע שאישרת אין לך אפשרות לפתוח סכסוך, זה אומר שאין לך אפשרות לקבל את הכסף חזרה או להחזיר את המוצר
מה שאומר במקרה שלך שאת בידיים של הסוחר, אז כל דולר שתצילי ממנו - תרוויחי, תנסי להתמקח איתו על החזר של 20 דולר ותגידי לו שתשאירי לו משוב של 5 נקודות, אין לך מה להפסיד עדיף 40-60-80 ש"ח ביד מכלום...

ומה אני עושה אם עדיין לא קיבלתי את כל הפריטים מה- 11.11.14????????

נכתב ע"י מלכי;1503914:
ומה אני עושה אם עדיין לא קיבלתי את כל הפריטים מה- 11.11.14????????

עוקבת אחר זמן ההגנה או פותחת בסכסוך- תקבלי את הכסף מידית בגלל שעברו כבר 60 יום

אולי יש סיכוי שתקבלי.. יום חמישי קיבלתי שני פריטים אחרונים גם מה 11.11
המון זמן..

אולי יש סיכוי שתקבלי.. יום חמישי קיבלתי שני פריטים אחרונים גם מה 11.11
המון זמן..

נכתב ע"י נירוש;1503877:
אהה... זה כבר עניין אחר.... :confused::confused:
כשמקבלים מוצר מאליאקספרס, יש אפשרות לאשר אותו או לפתוח סכסוך, ברגע שאישרת אין לך אפשרות לפתוח סכסוך, זה אומר שאין לך אפשרות לקבל את הכסף חזרה או להחזיר את המוצר
מה שאומר במקרה שלך שאת בידיים של הסוחר, אז כל דולר שתצילי ממנו - תרוויחי, תנסי להתמקח איתו על החזר של 20 דולר ותגידי לו שתשאירי לו משוב של 5 נקודות, אין לך מה להפסיד עדיף 40-60-80 ש"ח ביד מכלום...

איזה חבל שלא ידעתי....
אנסה למצות ממנו
תודה

חברה שלי הזמינה קניה ענקית מאליאקספרס לפני החגים עד לפני 3 שבועות היא עדיין המשיכה לקבל דברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה