קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
ועוד המצלות על דברים שהזמנתי
הכל הגיע תוך שלשה - ארבעה שבועות.

(ולמי שדואגת- אני המזמינה אבל הדברים לא בשבילי....:p

שרשראות מהממות-
2014 New Statement Necklace Flower Choker Shourouk Chain Rhinestone Retro Fashion Necklaces & Pendants Jewelry For Women

Fashion jewelry luxury gem women's short design necklace Factory Wholesale YL*MPJ465#S9

Women's Elegant Delicate Crown Purple Crystal Heart Shape Key Pendant Chain Necklace Long Sweater Chain Chic Jewelry CMHM280

2014 new women girl Fashion Design Beads Enamel Bib Leather Braided Rope Chain statement necklace T-east

שעונים-
Feitong Fashion Daisies Flower Rose Gold Bracelet Wrist Watch Women Girl Gift Wholesales

2014 Swan Pendant Watch Women Rhinestone Quartz Ladies Wrist Watch girl YL*MHM431#S9

צמיד-
2014 Fashion Simple Chain Women Bracelet Jewelry For Women

Wholesale 18K Gold plated Personalized Rhinestone Crystal String Butterfly Charms Chain Silver Link Bracelet

צעיפים-
Hot selling funky 2013 popular women's faux rabbit fur scarf winter warm worn fashion scarf ,NL-1773

Lowest price 2014 New Fashion Woman Winter Scarf Rabbit Hair Warm Fur Scarf

נרתיק למצלמה נגד מים-
High Quality Digital Camera Waterproof Bags Video Waterproof Cases Underwater Diving Floating Pouch Dry Bag For Camera

תיק וארנק-
2014 Women's Lovely Polka Dots Leather Zipper Wallet Fashion Girls Pockets Credit/ID Cards Holder Clutch Purse PB9065*20

9 Colors Women's Handbag Satchel Messenger Cross Body Bag Purse Tote Bags Wholesale Free Shipping Dropshipping

דיסק און קי בצורת לב- נראה מהמם! לא בדקתי איכות-
J-17 Fashion Jewelry Crystal Heart USB flash pen drive memory stick 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB Holiday gifts

אני רואה שכתוב כאן כ"כ הרבה תלונות על אליאקספרס.
אני רוצה להחכים, למה אתן לא קונות באיביי. אני חושבת שכל מה שיש באליאקספרס יש גם באיביי וזה אתר עם גב ויש עם מי לדבר.
אגב, באיביי ליד כל מוכר יש ציון על אמינות לפי תגובות האנשים, אני אישית לא קונה למי שיש ציון מתחת ל-98%.

נכתב ע"י טיגר;1517506:
אגב, באיביי ליד כל מוכר יש ציון על אמינות לפי תגובות האנשים, אני אישית לא קונה למי שיש ציון מתחת ל-98%.

גם באליאקספרס יש
ויש המון דברים ששם זה הרבה יותר זול מאיביי

נכתב ע"י ov;1516894:
ועוד המצלות על דברים שהזמנתי
הכל הגיע תוך שלשה - ארבעה שבועות.

(ולמי שדואגת- אני המזמינה אבל הדברים לא בשבילי....:p

שרשראות מהממות-
2014 New Statement Necklace Flower Choker Shourouk Chain Rhinestone Retro Fashion Necklaces & Pendants Jewelry For Women

Fashion jewelry luxury gem women's short design necklace Factory Wholesale YL*MPJ465#S9

Women's Elegant Delicate Crown Purple Crystal Heart Shape Key Pendant Chain Necklace Long Sweater Chain Chic Jewelry CMHM280

2014 new women girl Fashion Design Beads Enamel Bib Leather Braided Rope Chain statement necklace T-east

שעונים-
Feitong Fashion Daisies Flower Rose Gold Bracelet Wrist Watch Women Girl Gift Wholesales

2014 Swan Pendant Watch Women Rhinestone Quartz Ladies Wrist Watch girl YL*MHM431#S9

צמיד-
2014 Fashion Simple Chain Women Bracelet Jewelry For Women

Wholesale 18K Gold plated Personalized Rhinestone Crystal String Butterfly Charms Chain Silver Link Bracelet

צעיפים-
Hot selling funky 2013 popular women's faux rabbit fur scarf winter warm worn fashion scarf ,NL-1773

Lowest price 2014 New Fashion Woman Winter Scarf Rabbit Hair Warm Fur Scarf

נרתיק למצלמה נגד מים-
High Quality Digital Camera Waterproof Bags Video Waterproof Cases Underwater Diving Floating Pouch Dry Bag For Camera

תיק וארנק-
2014 Women's Lovely Polka Dots Leather Zipper Wallet Fashion Girls Pockets Credit/ID Cards Holder Clutch Purse PB9065*20

9 Colors Women's Handbag Satchel Messenger Cross Body Bag Purse Tote Bags Wholesale Free Shipping Dropshipping

דיסק און קי בצורת לב- נראה מהמם! לא בדקתי איכות-
J-17 Fashion Jewelry Crystal Heart USB flash pen drive memory stick 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB Holiday gifts

אפשר קישורים?

נכתב ע"י טיגר;1517506:
אני רואה שכתוב כאן כ"כ הרבה תלונות על אליאקספרס.
אני רוצה להחכים, למה אתן לא קונות באיביי. אני חושבת שכל מה שיש באליאקספרס יש גם באיביי וזה אתר עם גב ויש עם מי לדבר.
גם אותי מענין לדעת..
באיביי לא היה לי אף פעם בעיה . על כל תלונה אני מקבלת מיד החזר
עכשיו למשל היה לי נעל שאחרי מספר ימים התחילה להפתח, שלחתי למוכר תמונות קיבלתי החזר מיידי.

אני הזמנתי בגד לתינוק באיביי, עלה לי 15.5 $
באליאקספרס אותו דבר ראיתי ב-9.5 $

לא חבל על הכסף?

כל מה שהזמנתי מאלי אקספרס הגיע.
ב"ה לא היה לי בעיות עם הדברים משם.

אולי למישהו יש להמליץ על סכין איכותית עם שתי קתות?
בארץ זה עולה באזור ה150-200 ש"ח
מיועד לחיתוך עוגות מושלם, חד, קל ונח.

תודה

נכתב ע"י zipi m;1518572:
כל מה שהזמנתי מאלי אקספרס הגיע.
ב"ה לא היה לי בעיות עם הדברים משם.

תעשי על זה סיפור אישי

הבת שלי הלכה עם זה חודשיים פלוס וזה במצב מעולה!
אח"כ הגיע החורף...

תשובה שקיבלתי מהמוכר (סיני כמובן)
מישהו מצליחה לפענח
pls charge it firstly ,then to test it,anything message us

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה