קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
עשיתי ממש עכשיו הזמנה באלי לפריט מסויים ואני רוצה לבטל כי ראיתי אצל מוכר אחר שהמוצר זול יותר
איך מבטלים?

מוצרים מוצלחים שהגיעו:
כמו כפפה ליד - מסיליקון - להוצאת תבניות חמות - מאד מוצלח, מגיע רק אחד (ולא זוג) תנסו לבקש מחיר טוב יותר לזוג.

רמקול קטן נייד (מישהי מפה הביאה את הקישור, תודה)

ברגים מסיליקון לעגילים - כנ"ל, תודה.

בובות כפפה לתיאטרון בובות - בעלי חיים - מאד מוצלח, חמוד ואהוב על הילדים, אך מתאים ליד של מבוגר (הקטנים מכניסים את הידיים אך לא מצליחים לעשות 'תנועות' עם האצבעות)

ותודה לכל המשתפות והמעלות קישורים, אשכול מועיל ומוצלח מאד!

הרמקול כמו פה ממש דומה נמכר בבזאר המציאות בירושלים 2 ב50 אחד ב30 כמעט אותו מחיר (ומה שאני קניתי בחנות עובד מעולה!)

נכתב ע"י michal23;1904787:
עשיתי ממש עכשיו הזמנה באלי לפריט מסויים ואני רוצה לבטל כי ראיתי אצל מוכר אחר שהמוצר זול יותר
איך מבטלים?
אם זה עדיין לא נשלח.. תכנסי להזמנה, לידה יש Cancel Order

הזמנתי את השרשרת הזו בעליאקספרס, היא הגיעה אלי במציאות היא ארוכה והכדור די גדול, בקיצור לא משהו שאני אלך איתו.
איך מחזירים? והאם צריך להאריך את זמן הרכישה עד שזה יגיע אליהם חזרה.
תודה על התייחסותכם

נכתב ע"י michal23;1904787:
איך מבטלים?

תיכנסי להזמנות שלך,
אם הוא עדיין לא שלח- יש בצד ימין של המוצר כפתור "cancel order" לביטול

נכתב ע"י טוליפ;1905369:
הזמנתי את השרשרת הזו בעלי, היא הגיעה אלי במציאות היא ארוכה והכדור די גדול, בקיצור לא משהו שאני אלך איתו.
איך מחזירים? והאם צריך להאריך את זמן הרכישה עד שזה יגיע אליהם חזרה.
תודה על התייחסותכם
אני לא מכירה את הפרוצדורה של החזרת מוצרים,
אבל סתם מעניין.. איזו שרשרת זו? אולי תוכלי למכור אותה?

מחירים לא הגיוניים בחנות הזאת

מחירים לא הגיוניים בחנות הזאת, כולל משלוח מהיר של EMS לרוב המוצרים.
לא יודעת אם זה אמיתי, אבל אולי שווה להמר..........- על אחריותכם בלבד!

http://he.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1768221.html

בהצלחה

המשחק הראשון זה כמו שטיח. שמים בטריות ואז איפה שאת לוחצת אמור לומר לך שם החיה +קולות . יש כאלו שעושים גם חידות נגיד איפה טווס ואז צריך ללחוץ וזה אומר כל הכבוד וכו'

נכתב ע"י זוהר טל;1905421:
איזה מידה הזמנת?
אני מידה 38, איזה מידה אני צריכה?
תודה

אני בין 37 ל 38 תלוי בחברה, הזמנתי מידה 4 בול יושב עלי. (לפי הטבלאות 37 = 4UK)

נכתב ע"י אתגר;1905531:
מחירים לא הגיוניים בחנות הזאת, כולל משלוח מהיר של EMS לרוב המוצרים.
לא יודעת אם זה אמיתי, אבל אולי שווה להמר..........- על אחריותכם בלבד!

http://he.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1768221.html

בהצלחה

הימור אמיתי אין ךו שום פידבקים ושום כוכבים. מצד שני יש לך הגנה שך עליאקספרס, אז למה לא לנסות?

נכתב ע"י טוליפ;1905812:
הימור אמיתי אין ךו שום פידבקים ושום כוכבים. מצד שני יש לך הגנה שך עליאקספרס, אז למה לא לנסות?

אני לא הלכתי על גדול, הימרתי על גרביים :)

מה שיקרה זה שאלי אקספרס יעלו על זה ויחזירו את הכסף.
קרה לי כבר פעם אחת.

נכתב ע"י טוליפ;1905812:

אם אין לכם לאיפה לזרוק את הכסף... אתם מוזמנים לזרוק אותו קרוב יותר לבית מאשר לפח של אליאקספרס... אני למודת נסיון מכל הנוכלים האלה... חבל לנסות כבר התאמנתי בשבילכם... אלא אם אתן נהנות לשלם ולקבל את הכסף אחרי חודש- כמו תוכנית חיסכון רק בלי רווח...:D

נכתב ע"י hila;1905713:
המשחק הראשון זה כמו שטיח. שמים בטריות ואז איפה שאת לוחצת אמור לומר לך שם החיה +קולות . יש כאלו שעושים גם חידות נגיד איפה טווס ואז צריך ללחוץ וזה אומר כל הכבוד וכו'

יש לך מושג באיזה שפה זה מדבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה