אם זה עדיין לא נשלח.. תכנסי להזמנה, לידה יש Cancel Orderנכתב ע"י michal23;1904787:עשיתי ממש עכשיו הזמנה באלי לפריט מסויים ואני רוצה לבטל כי ראיתי אצל מוכר אחר שהמוצר זול יותר
איך מבטלים?
נכתב ע"י michal23;1904787:עשיתי ממש עכשיו הזמנה באלי לפריט מסויים ואני רוצה לבטל כי ראיתי אצל מוכר אחר שהמוצר זול יותר
איך מבטלים?
נכתב ע"י טוליפ;1904357:נעליים מעור יפות ונוחות עלו לי כולל משלוח תוך 3 שבועות 126 ש"ח
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00VDEAWVE?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
אני לא מכירה את הפרוצדורה של החזרת מוצרים,נכתב ע"י טוליפ;1905369:הזמנתי את השרשרת הזו בעלי, היא הגיעה אלי במציאות היא ארוכה והכדור די גדול, בקיצור לא משהו שאני אלך איתו.
איך מחזירים? והאם צריך להאריך את זמן הרכישה עד שזה יגיע אליהם חזרה.
תודה על התייחסותכם
נכתב ע"י זוהר טל;1905421:איזה מידה הזמנת?
אני מידה 38, איזה מידה אני צריכה?
תודה
נכתב ע"י אתגר;1905531:מחירים לא הגיוניים בחנות הזאת, כולל משלוח מהיר של EMS לרוב המוצרים.
לא יודעת אם זה אמיתי, אבל אולי שווה להמר..........- על אחריותכם בלבד!
http://he.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1768221.html
בהצלחה
נכתב ע"י טוליפ;1905812:הימור אמיתי אין ךו שום פידבקים ושום כוכבים. מצד שני יש לך הגנה שך עליאקספרס, אז למה לא לנסות?
נכתב ע"י טוליפ;1905812:הימור אמיתי אין ךו שום פידבקים ושום כוכבים. מצד שני יש לך הגנה שך עליאקספרס, אז למה לא לנסות?
נכתב ע"י סתם אחת;1905440:אני לא מכירה את הפרוצדורה של החזרת מוצרים,
אבל סתם מעניין.. איזו שרשרת זו? אולי תוכלי למכור אותה?
נכתב ע"י hila;1905713:המשחק הראשון זה כמו שטיח. שמים בטריות ואז איפה שאת לוחצת אמור לומר לך שם החיה +קולות . יש כאלו שעושים גם חידות נגיד איפה טווס ואז צריך ללחוץ וזה אומר כל הכבוד וכו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים