קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
החבילה עוברת דרך דואר ישראל כשמגיעה לארץ.

מי שקנתה בגדים לנערות חולצות חצאיות וכד'
והם הגיעו וזה מוצלח
אשמח מאד לקישור
בעיקרון הקטגוריה הזו חסומה לי ואם יש דברים ספציפים שנבדקו זה כן נפתח
תודה מראש

איך אני יודעת מה מס' החבילה, כדי שאוכל ללכת לדואר ולקחת?
כי באתי עם מס' ההזמנה שקבלתי מעליאקספרס ואמרו לי שאני צריכה מס' אחר,
תודה!!!

תחפשי בתוך פרטי ההזמנה

נכתב ע"י gooly;1923416:
איך אני יודעת מה מס' החבילה, כדי שאוכל ללכת לדואר ולקחת?
כי באתי עם מס' ההזמנה שקבלתי מעליאקספרס ואמרו לי שאני צריכה מס' אחר,
תודה!!!

Tracking Number - לפעמים זה סתם ספרות (כשזה חבילה קטנה אני חושבת) ואז א"א לעקוב, ולפעמים ספרות ואותיות ואז באתר של הדואר אפשר לעקוב.

נכתב ע"י nc;1923813:
ניסית להזמין משם? הפידבקים גרועים ביותר (מהגרועים שראיתי באלי:)

97.8% פידבק חיובי... מספיק לי!

הפריט כפי שתואר:4.7 מעל הממוצע
תקשורת:4.7 מעל הממוצע
מהירות משלוח:4.5 מעל הממוצע

מישהי הזמינה מאלי אקספרס דרך זיפי?

איך מזמינים בתוך חנות ספציפית?
תמיד כשאני נכנסת לחיפוש הוא חוזר לי לאתר הכללי של עליאקספרס

מישהו כאן יודע אם יש מצב להזמין גם בכרטיס שהוא לא בינלאומי?

נכתב ע"י דינה די;1924813:
מישהו כאן יודע אם יש מצב להזמין גם בכרטיס שהוא לא בינלאומי?

לא נראה לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה