- הוסף לסימניות
- #3,781
נכתב ע"י רבקה א;2311252:באיזה אזור החנות SACARA?
יש בקניון רמות, בירושלים
ובטח בעוד מלא מקומות...
נכתב ע"י רבקה א;2311252:באיזה אזור החנות SACARA?
נכתב ע"י עוגת בוקר;2311198:הקשתות האלה הם הרעיון הבלעדי שלי
כבר שנה שעברה הכנתי לבנות שלי לבד וזה מדהים.
היה לי ברור שהשנה זה יהיה בחנויות ב25 ש"ח
כל קשת עלתה לי 3 ש"ח סה"כ:
קשת פשוטה - 1 ש"ח מהכל בשקל
פונפונים - קניתי ב SACARA יש להם גומיות עם 2 פונפונים.
כל 2 גומיות (4 פונפונים) עולות 2.5 ש"ח. (קניתי במבצע 1+1)
אני הכנתי בצבע שחור, ובפסים צהוב לבן. נראה מליון דולר.
גזרתי את הגומיות והדבקתי לקשת עם דבק חם.
יש גם השנה באדום, שחור, ירוק בהיר (זוהר), צהוב לבן פסים ותכלת.
נכתב ע"י SN;2311265:איפה זה SACARA? יש בב"ב?
תעלי תמונות , ונראה...10 ש"ח זה כולל גלידה ?נכתב ע"י עוגת בוקר;2311232:10 ש"ח. יש לי כמות (30 -+) אם מעניין אותך.
נכתב ע"י עוגת בוקר;2307374:זה מגיע בטיפטופים, אז כל פעם נעלה עוד -
בובות אצבע מתוקות מתוקות
https://he.aliexpress.com/item/10PC....0.0.X5axwJ&detailNewVersion=&categoryId=2621
עגילים ממש ממש יפות, המחיר עכשיו 4$, אני קניתי בהרבה פחות, אולי 1$
https://he.aliexpress.com/item/Fash...X5axwJ&detailNewVersion=&categoryId=200000168
נכתב ע"י SN;2311439:בובות אצבע מופיע 9-10 ש"ח ליחידה
שווה את זה?
או שהמחיר הוא לכל הסט?
נכתב ע"י נעה;2311499:מה עושים?
עשיתי הזמנה מזמן ולא הגיע אליי שום הודעה שהדואר הגיע
בדקתי במעקב הזמנות ואני רואה שהמוצר הגיע לדואר כבר לפני שבועיים אך אני לא קיבלתי שום הודעה על כך!
פניתי לדואר עם מס' מעקב וכן מס' מדף לפי מה שהיה רשום במעקב אך הם טוענים שזה לא נמצא וכנראה כבר אספתי את הדואר- מה שברור שלא נאסף על ידי!!!!
מה עושים, לפי פונים?
תודה רבה!!
נכתב ע"י עוגת בוקר;2311232:10 ש"ח. יש לי כמות (30 -+) אם מעניין אותך.
נכתב ע"י חני ראובני;2311744:יש לך תמונה של הקשת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים