קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י Rocks;2357178:
איך אפשר למצוא את המוצר באלי לא דרך זיפי?

לחיצה ימנית על התמונה
ובחירה באפשרות בצע חיפוש תמונה בגוגל

או להיכנס לאליאקספרס ולחפש במדבקות קיר

נכתב ע"י טיילור;2357218:
מה הבעיה בזיפי?

זה עולה שם יותר - גם הם צריכים להרוויח..

עשיתי הרבה הזמנות קטנות בעלי אקספרסס חלק כפולות ו-2 גדולות אחת מאיביי ואחת דרך זיפי.
האם יש מצב שהמוכר שינה את תיאור ההזמנה אחרי המשלוח? הזמנתי פגוש ליויה והגיע רק החיבור לפגוש לעגלה זה בברור לא היה כתוב בהתחלה! ולא הייתי משלמת על זה 40 ש"ח אבל עכשיו כן כתוב שזה החיבור. מה עושים?
גם לאחותי הטעו אותה בסגנון הזה.
אם הזמנתי כמה זהות למי אני מאשרת שהגיע? הרי לא הכל עדיין הגיע. (זה אותו מוכר רק שהוא רצה כסף על משלוח אם זה יותר מאחד אז הזמנתי אחד אחד..)

מה זה אומר באיביי שמוכר זה כבר לא רשום באיביי? המוצר עדיין לא הגיע! שילמתי כ-200 ש"ח.

נכתב ע"י דינה די;2360182:
עשיתי הרבה הזמנות קטנות בעלי אקספרסס חלק כפולות ו-2 גדולות אחת מאיביי ואחת דרך זיפי.
האם יש מצב שהמוכר שינה את תיאור ההזמנה אחרי המשלוח? הזמנתי פגוש ליויה והגיע רק החיבור לפגוש לעגלה זה בברור לא היה כתוב בהתחלה! ולא הייתי משלמת על זה 40 ש"ח אבל עכשיו כן כתוב שזה החיבור. מה עושים?
אם הזמנתי כמה זהות למי אני מאשרת שהגיע? הרי לא הכל עדיין הגיע. (זה אותו מוכר רק שהוא רצה כסף על משלוח אם זה יותר מאחד אז הזמנתי אחד אחד..)

מה זה אומר באיביי שמוכר זה כבר לא רשום באיביי? המוצר עדיין לא הגיע! שילמתי כ-200 ש"ח.
לא עושים הזמנות מזיפי
אתר בעייתי

מישהו ראה באחד מאתרי הקניות סכין ארוכה בעלת 2 ידיות - מיוחדת לחתיכת עוגות בצורה סימטרית?

אני רוצה לקנות כיסוי יפה לספה של 2 מושבים
מישהיא הזמינה???? יש המלצה???

נכתב ע"י דינה די;2360182:

בשביל זה יש הגנת קונה ניתן לפנות לאלי אקספרס
לגביי איביי ניתן לפנות אליהם לבירור העניין וזה לא בעיה כי יש הגנה של פייפאל צריך פנות קודם לאיביי באתר והם יכתבו לכם מה לעשות בדיוק

מה עושים עם פריט מאייבי שהמשלוח לא הגיע?
זמן המשלוח המשוער הוא:24 נובמבר 2016 - 28 דצמבר.

האם לחכות עד שיעבור ה 24/12, או להתחיל לטפל בעניין קודם לכן? ואיך???

מחפשת המלצה לרמקול קטן לנגן
אשמח לקבל קישורים!

תודה!

נכתב ע"י ניוזמן;2356047:
מה הכוונה "צלפתי ???
כל כמה שעות זה משתנה.
נכנסתי כמה פעמים ביום, ובאחד הפעמים המחיר היה 132 ש"ח

נכתב ע"י סופר וספר;2360432:
מישהו ראה באחד מאתרי הקניות סכין ארוכה בעלת 2 ידיות - מיוחדת לחתיכת עוגות בצורה סימטרית?
מצטרפת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה