קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
יש למשהו קישור לכובע חורפי יפה עם פונפון או שתיים לגיל שנה?
ואם אפשר לכתוב גם מה המחיר

יש למשהו קישור לכובע חורפי יפה עם פונפון או שתיים לגיל שנה?
ואם אפשר לכתוב גם מה המחיר

נכתב ע"י BLACK COPY;2365871:
קיבלתי הודעה שיש להם אתר ושעכשיו התחילו מבצעים לחנוכה

https://goo.gl/0B92Yz

אשמח להמלצות / דיס המלצות ממי שניסה

הזמנתי כבר כמה פעמים ומרוצה מאד.
- ממהירות ההגעה תוך יומיים
- המוצרים טובים, איכותיים ולפי המידות (מה שגיליתי שמאתרים אחרים לא ככה)
- בגדים שלא התאימו שלחתי בדואר חזרה וקבלתי זיכוי תוך זמן קצר.

ממליצה בחום!

נכתב ע"י עוגת בוקר;2374452:
אפשר תמונה? חסום לי.
איך המידות?

יש שם טבלת מידות מפורטת.
הנה:

קבצים מצורפים

• סריג.pdf
    KB 31.7 · צפיות: 36
אחרי חיפוש!
זקוקה לקישור לשמלת כלה לילדה בת 4-5
שמלה שמגיעה לרציפה (מניסיון שלכם.)

נסיתי לקנות באלי אקספרס ואחרי יום הודיעו לי שהקניה בוטלה מסיבות הבטחה, ואם אני רוצה לערער עלי להעלות צילום ת:"ז וצילום כ. אשראי ואישור בנק.
מוכר לכם? זה נוהל רגיל?
או שעלי לחשוש מגניבת זהות?

קישור מוצלח לצמיד מאליאקספרס יש למישהי?
צמיד טוב שלא משחיר כלל

זמן הגנה

איך אני יכולה להאריך את זמן ההגנה באליאקספרס? אני לא מצליחה למצוא איך עושים את זה.
אני מאמינה שכתבו על זה הרבה אבל מה שמצאתי לא עזר לי למצוא את זה.
תודה רבה! זה מאד יעזור לי כי עוד מעט עובר לי זמן ההגנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה