קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
האם אפשר להעלות בבקשה קישור (עליאקספרס) לבטריות ‏AA‏ נטענות מה שיותר איכותי וזול.

יש למישהו המלצה (מניסיון/הרבה חו"ד טוב) לרובה בועות סבון מעולה?

אפשר בבקשה קישור לארנק איכותי ויפה לאישה?

תודה,

האם יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות נוקיה סי 2 עם קליטת RM-722 ?
ובאיזה מחיר ?

(עדיף באתרים רשמיים ולא דרך סוכנים שמכפילים ומשלשים את המחיר).

עריכה: כמו כן שזה יהיה באמת 722 ולא סתם ערוך בצריבה.

תתחילו ואני יסנן.
אין לי רצון מיוחד.
ארנק חמוד, איכותי שיכיל לי את הכרטיסים השונים ומעט מזומנים......

האם יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות נוקיה סי 2 עם קליטת RM-722 ?
ובאיזה מחיר ?

(עדיף באתרים רשמיים ולא דרך סוכנים שמכפילים ומשלשים את המחיר).

עריכה: כמו כן שזה יהיה באמת 722 ולא סתם ערוך בצריבה.

קניתי באיביי

https://www.ebay.com/itm/Original-U...hash=item2848adc177:m:mGdSBIRrbLVOsOtUJ_9hpfg

וזה היה נכון

אני חדשה בתחום.
מזה נקרא?
ואיך אני יודעת שמדובר בסוכן?

אלו שיפרסמו כאן (וסליחה מראש מהם איני מתכוון לקפח את פרנסתם אך את כספי שלי אני מעדיף לשמור לעצמי):
ניתן להשיג במס' ‏x‏ / במייל ‏x‏ /באישי.
אני ביקשתי קישור לאתרים שמשם הם מזמינים.

תתחילו ואני יסנן.
אין לי רצון מיוחד.
ארנק חמוד, איכותי שיכיל לי את הכרטיסים השונים ומעט מזומנים......
מחיפוש בעבר בפורום
קישור לארנק זיפי. (יש שם משוב טוב מ2 שקנו דרך זיפי)
ארנק לנשים קטן לקחתי את הורוד, נראה גודל מושלם בשבילי, לארנק קטן אבל שיכול להכיל מספיק, אחד הדברים שהיו לי חשובים שהתא של המטבעות יוכל להפתח כמו שצריך ושלא יהיה צורך להלחם איתו כמו שקורה בארנקים קטנים...כך זה נראה מהתמונה כי יש לו מין 'שסע' כזה, נקוה שאכן כך.
קישור לארנק בזיפי.

הזמנתי את זה ממש בגרושים יש מלא הזמנות ותגובות חבל"ז, אבל מדגישה שעדייו לא קבלתי העדכן בהמשך שיגיע
קישור לארנק בזיפי (באמת אלפי הזמנות 117 משובים מישראל)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה