- הוסף לסימניות
- #14,941
אפשר בבקשה להעלות
קישור למגן לידיות לעגלה?
קישור למגן לידיות לעגלה?
העלו בעבר את זה *לא אני*אפשר בבקשה להעלות
קישור למגן לידיות לעגלה?
העלו הרבה, אם תכתבו איזה גודל/סגנון אני יכול לחפש באשכול כאן.אפשר בבקשה קישור לארנק איכותי ויפה לאישה?
תודה,
אני חדשה בתחום.(עדיף באתרים רשמיים ולא דרך סוכנים שמכפילים ומשלשים את המחיר).
האם יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות נוקיה סי 2 עם קליטת RM-722 ?
ובאיזה מחיר ?
(עדיף באתרים רשמיים ולא דרך סוכנים שמכפילים ומשלשים את המחיר).
עריכה: כמו כן שזה יהיה באמת 722 ולא סתם ערוך בצריבה.
אני חדשה בתחום.
מזה נקרא?
ואיך אני יודעת שמדובר בסוכן?
אלו שיפרסמו כאן (וסליחה מראש מהם איני מתכוון לקפח את פרנסתם אך את כספי שלי אני מעדיף לשמור לעצמי):
ניתן להשיג במס' x / במייל x /באישי.
אני ביקשתי קישור לאתרים שמשם הם מזמינים.
black/gold עם מקלדת אנגלית $39.08
black/gold עם מקלדת עברית $42.48
בדקת גם כוכבית סולמית0000סולמית וגם 0010?קניתי באיביי
https://www.ebay.com/itm/Original-U...hash=item2848adc177:m:mGdSBIRrbLVOsOtUJ_9hpfg
וזה היה נכון
מחיפוש בעבר בפורוםתתחילו ואני יסנן.
אין לי רצון מיוחד.
ארנק חמוד, איכותי שיכיל לי את הכרטיסים השונים ומעט מזומנים......
קישור לארנק זיפי. (יש שם משוב טוב מ2 שקנו דרך זיפי)ארנק מהמם - ואיכותי... מרוצה מאד! https://he.aliexpress.com/item/32887905991.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27504c4dhxtFsL
קישור לארנק בזיפי.ארנק לנשים קטן לקחתי את הורוד, נראה גודל מושלם בשבילי, לארנק קטן אבל שיכול להכיל מספיק, אחד הדברים שהיו לי חשובים שהתא של המטבעות יוכל להפתח כמו שצריך ושלא יהיה צורך להלחם איתו כמו שקורה בארנקים קטנים...כך זה נראה מהתמונה כי יש לו מין 'שסע' כזה, נקוה שאכן כך.
קישור לארנק בזיפי (באמת אלפי הזמנות 117 משובים מישראל)הזמנתי את זה ממש בגרושים יש מלא הזמנות ותגובות חבל"ז, אבל מדגישה שעדייו לא קבלתי העדכן בהמשך שיגיע
יש לי כבר בערך חודש את הארנק בקישור למטה. מרוצה. (הרוכסן הפנימי של הכסף קטן נשבר יחסית מהר)אפשר בבקשה קישור לארנק איכותי ויפה לאישה?
תודה,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים