קניית מודם סלולרי בחו"ל

• הוסף לסימניות
בהזמנה מאיביי, איך אני יודע שהמודם מתאים לכל הרשתות?

וגם, מה נחשב מהירות טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1870787:
כל הנטסטיקים של החברה הזו תומכים בכל הרשתות?

חושבני שכן, בד''כ רשום.

אבל שמע לי תקנה את זה, כל השאר שלא תומכים דור 4, זה איטי מאוד מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1870794:
חושבני שכן, בד''כ רשום.

אבל שמע לי תקנה את זה, כל השאר שלא תומכים דור 4, זה איטי מאוד מאוד מאוד.

ראיתי משהו יותר זול שגם תומך בדור 4 (זה מה שחיפשתי מלכתחילה). נראה שההבדל ביניהם אם הוא מפעיל נקודה חמה.

איך אני מעלה את הקישור למה שראיתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1870800:
ראיתי משהו יותר זול שגם תומך בדור 4 (זה מה שחיפשתי מלכתחילה). נראה שההבדל ביניהם אם הוא מפעיל נקודה חמה.

איך אני מעלה את הקישור למה שראיתי?

פותח את מה שאתה רוצה ומעתיק את שורת הכתובת :)

• הוסף לסימניות
מישהו אולי יודע כלל ברור בענין שאני לא יתפשל עם זה?

• הוסף לסימניות
פשוט תבדוק תדרים, תעשה חיפוש קטן על תדרים באינטרנט הנה לדוגמא. http://www.kamaze.co.il/Reviews/12230/Cellular-Devices/A
ותבדוק שהדגם שאתה רוצה הוא מתאים.
אם זה דגם מוכר אז בדרך כלל לא יהיה בעיה.

• הוסף לסימניות
איך קונים דרך איביי?
ומה זה בעצם איביי?
גם אני רוצה לקנות כרגע נט סטיק שתומך דור 4 ואני רואה ששם המחירים בערך רבע ממה שעולה בארץ...

• הוסף לסימניות
יש הבדל קטן בין שני המוצרים שהועלו כאן.
השני הוא בכלל mifi (מכשיר שהופך סים לראוטר), ומחירו הרבה יותר יקר. וגם החיבור אליו הוא בעיקר דרך wifi ולא דרך הUSB.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1871500:
השני הוא בכלל mifi (מכשיר שהופך סים לראוטר), ומחירו הרבה יותר יקר. וגם החיבור אליו הוא בעיקר דרך wifi ולא דרך הUSB.

אתה מדבר על מה שהביא 3 פינות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1871500:
יש הבדל קטן בין שני המוצרים שהועלו כאן.

הקישור שאני הבאתי הוא גם וויפי וגם נטסטיק. (אני רק מסביר, אני יודע שאתה יודע.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1872118:
הקישור שאני הבאתי הוא גם וויפי וגם נטסטיק. (אני רק מסביר, אני יודע שאתה יודע.)

אפשר פירוט יתר, למה מיועד כל דבר?

אני מבין שהפלוס של מה שאתה הבאת (נראה לי גם הקישור הראשון שהביאו כאן) שהוא משדר נקודה חמה למקומות נוספים בלי USB. יש חיסרון בזה לעומת הנטסטיק לבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1873118:
אפשר פירוט יתר, למה מיועד כל דבר?

אני מבין שהפלוס של מה שאתה הבאת (נראה לי גם הקישור הראשון שהביאו כאן) שהוא משדר נקודה חמה למקומות נוספים בלי USB. יש חיסרון בזה לעומת הנטסטיק לבד?

החיסרון של הנטסטיקים לבד הוא, שהם יותר מהירים :D (משא"כ MIFI)

• הוסף לסימניות
שאלה אחרונה (מקווה:cool:) בענין זה.

הנטסטיק תומך בדור שלישי בתדר B8) 900).

ראיתי בגולן שהתדר שהם תומכים בו בדור 3 זה 850, זה יעבוד?

• הוסף לסימניות
זה יעבוד בגולן כאשר יש קליטה דור 3 של 2100 שבו בד''כ כולם שווים, כשתהיה קליטה חלקית או חלשה זה לא יעבוד.
זה נקרא ש2100 לא נכנס למבנים כמדומני, ואם כן תזדקק לתדר השני של דור 3 שהוא לא נתמך אצלך.
אבל זה עדיין יוכל לעבוד בדור 2.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה