נכתב ע"י מי שאמר;1870781:http://www.ebay.com/itm/321915361659?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
קניתי הגיע ממש מהר תוך שבועיים
ותומך רשת 4G, כלומר מהירות סביב ה35 הורדה, והעלאה סביב ה33.
נכתב ע"י מתנחל;1870787:כל הנטסטיקים של החברה הזו תומכים בכל הרשתות?
נכתב ע"י מי שאמר;1870794:חושבני שכן, בד''כ רשום.
אבל שמע לי תקנה את זה, כל השאר שלא תומכים דור 4, זה איטי מאוד מאוד מאוד.
נכתב ע"י מתנחל;1870800:ראיתי משהו יותר זול שגם תומך בדור 4 (זה מה שחיפשתי מלכתחילה). נראה שההבדל ביניהם אם הוא מפעיל נקודה חמה.
איך אני מעלה את הקישור למה שראיתי?
נכתב ע"י דודכהן;1870803:פותח את מה שאתה רוצה ומעתיק את שורת הכתובת![]()
נכתב ע"י פרסומון;1871500:השני הוא בכלל mifi (מכשיר שהופך סים לראוטר), ומחירו הרבה יותר יקר. וגם החיבור אליו הוא בעיקר דרך wifi ולא דרך הUSB.
נכתב ע"י פרסומון;1871500:יש הבדל קטן בין שני המוצרים שהועלו כאן.
השני הוא בכלל mifi (מכשיר שהופך סים לראוטר), ומחירו הרבה יותר יקר. וגם החיבור אליו הוא בעיקר דרך wifi ולא דרך הUSB.
נכתב ע"י 3 פינות;1872118:הקישור שאני הבאתי הוא גם וויפי וגם נטסטיק. (אני רק מסביר, אני יודע שאתה יודע.)
נכתב ע"י מתנחל;1873118:אפשר פירוט יתר, למה מיועד כל דבר?
אני מבין שהפלוס של מה שאתה הבאת (נראה לי גם הקישור הראשון שהביאו כאן) שהוא משדר נקודה חמה למקומות נוספים בלי USB. יש חיסרון בזה לעומת הנטסטיק לבד?
נכתב ע"י asf;1873976:החיסרון של הנטסטיקים לבד הוא, שהם יותר מהירים(משא"כ MIFI)
נכתב ע"י מתנחל;1874021:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים