נכתב ע"י פרסומון;964759:מחשב נייח כנראה.
מאד כדאי להוסיף זיכרון ל-8 ואפילו ל16 ג'יגה.
מה המחיר?
נכתב ע"י פרסומון;964759:מאד כדאי להוסיף זיכרון ל-8 ואפילו ל16 ג'יגה.
נכתב ע"י פרסומון;964858:המדפסת והמסך- מאד זולים.
המחשב- די זול ניתן להשיג קצת יותר זול.
נכתב ע"י רמה פלוס;964818:לא חושב שלגרפיקה יש צורך בזיכרון ראם של 16 ג'יגה,, זיכרון של 12 הוא די והותר, [בשונה מווידאו שכן יש צורך ב-16].
וכמובן זה רק לאחר ש---
1600MHZ זה לא הרבה בכלל למחשב חזק של גרפיקה, ובמיוחד לאור זה שהאדובי שיותקן עליו הוא 6 ולא גירסאות נמוכות יותר. מחשב אגרסיבי צורך לפחות 3Ghz ומעלה.
בהצלחה.
אכן.נכתב ע"י vrah;964913:סליחה שאני מפריע.
אבל נא לא להחליף בין ה 1600MHZ שקשור לזיכרון, שזה כן קצת יותר מהסטנדרט שזה 1333MHZ, למהירות שמעבד שזה Ghz, והמעבד הספציפי הזה, הוא המעבד שהכי הולך היום, והמהירות של המעבד הזה, הוא 3.4Ghz אם אני לא טועה.
נכתב ע"י vrah;964913:סליחה שאני מפריע.
אבל נא לא להחליף בין ה 1600MHZ שקשור לזיכרון, שזה כן קצת יותר מהסטנדרט שזה 1333MHZ, למהירות שמעבד שזה Ghz, והמעבד הספציפי הזה, הוא המעבד שהכי הולך היום, והמהירות של המעבד הזה, הוא 3.4Ghz אם אני לא טועה.
הוא מתכוון שהמעבד בסדר, והזיכרון כן להוסיף.נכתב ע"י אא;965249:סליחה שלא הבנתי אותך...
לא לבקש שינוי בזיכרון? כמו שהציעו לי זה בסדר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים