קניית מחשב חדש - להלן המפרט שהוצע לי

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה למביני דבר שיכולים לייעץ לי
האם הפירוט שלהלן מתאים וחזק לצורך עבודות גרפיקה לדפוס בתכנות אדובי CS6.
(לא וידאו או תלת מימד)

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• מפרט מחשב.jpg
    KB 146.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מחשב נייח כנראה.
מאד כדאי להוסיף זיכרון ל-8 ואפילו ל16 ג'יגה.
מה המחיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;964759:
מחשב נייח כנראה.
מה המחיר?

תודה על התייחסותך.
אבקש את הזיכרון,
חוץ מזה שאר הנתונים בסדר?

להלן המחיר.

קבצים מצורפים

• הצעת מחיר.jpg
    KB 183.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נייח או נייד?
עד כמה שאני מבין שורה 3 זה מדפסת?
ומה זה 2?

• הוסף לסימניות
נייח.
שורה 1 מחשב
שורה 2 מסך
שורה 3 מדפסת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;964759:

לא חושב שלגרפיקה יש צורך בזיכרון ראם של 16 ג'יגה,, זיכרון של 12 הוא די והותר, [בשונה מווידאו שכן יש צורך ב-16].
וכמובן זה רק לאחר ש---
1600MHZ זה לא הרבה בכלל למחשב חזק של גרפיקה, ובמיוחד לאור זה שהאדובי שיותקן עליו הוא 6 ולא גירסאות נמוכות יותר. מחשב אגרסיבי צורך לפחות 3Ghz ומעלה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
המדפסת והמסך- מאד זולים.
המחשב- די זול ניתן להשיג קצת יותר זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;964858:
המדפסת והמסך- מאד זולים.
המחשב- די זול ניתן להשיג קצת יותר זול.

היות שמדובר במוכר אמין שנותן גם תמיכה קבועה, המחיר פחות חשוב לי.
כלומר, שווה לי לשלם קצת יותר אם יש צורך.
מה שחשוב לי זה שהמרכיבים של המחשב יהיו מתאימים לצרכיי ואני לא מבינה בזה כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;964818:
לא חושב שלגרפיקה יש צורך בזיכרון ראם של 16 ג'יגה,, זיכרון של 12 הוא די והותר, [בשונה מווידאו שכן יש צורך ב-16].
וכמובן זה רק לאחר ש---
1600MHZ זה לא הרבה בכלל למחשב חזק של גרפיקה, ובמיוחד לאור זה שהאדובי שיותקן עליו הוא 6 ולא גירסאות נמוכות יותר. מחשב אגרסיבי צורך לפחות 3Ghz ומעלה.

בהצלחה.

סליחה שאני מפריע.
אבל נא לא להחליף בין ה 1600MHZ שקשור לזיכרון, שזה כן קצת יותר מהסטנדרט שזה 1333MHZ, למהירות שמעבד שזה Ghz, והמעבד הספציפי הזה, הוא המעבד שהכי הולך היום, והמהירות של המעבד הזה, הוא 3.4Ghz אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;964913:
סליחה שאני מפריע.
אבל נא לא להחליף בין ה 1600MHZ שקשור לזיכרון, שזה כן קצת יותר מהסטנדרט שזה 1333MHZ, למהירות שמעבד שזה Ghz, והמעבד הספציפי הזה, הוא המעבד שהכי הולך היום, והמהירות של המעבד הזה, הוא 3.4Ghz אם אני לא טועה.
אכן.
לגבי המרכיבים- מתאימים. והזיכרון- להוסיף.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;964913:
סליחה שאני מפריע.

סליחה שלא הבנתי אותך...
לא לבקש שינוי בזיכרון? כמו שהציעו לי זה בסדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;965249:
סליחה שלא הבנתי אותך...
לא לבקש שינוי בזיכרון? כמו שהציעו לי זה בסדר?
הוא מתכוון שהמעבד בסדר, והזיכרון כן להוסיף.

• הוסף לסימניות
1. מחשב די בסיסי. חוץ מהמעבד.
2. הכרטיס מסך ממש לא מתאים , התוכנות של אדובי עובדות טוב יותר עם כרטיסי NVIDIA (לא כולם).
3. כדאי 8GB
4. דיסק קטן מאוד. במחיר הזה אפשר לקבל דיסק גדול הרבה יותר.
5. מה עם SSD ? בכזה מחיר כדאי שיהיה SSD לפחות של 128 GB ומעלה.
המסך דגם מיושן ויקר, לשקול את ה U2412 או U2413 חדשים יותר, זולים יותר ומבחינות מסוימות עדיפים (יש צדדים לכאן ולכאן) .
6. אין משמעות מעשית כמעט להבדל המהירות של הזיכרון מ 1333 ל 1600 (אם כבר אז ל LATENCY אבל זה מאוד מיקר ולא מדיק בדכ).
7. המהירות של המעבד היא 3.4 , ואם הוא מתאמץ לזמן קצר חלק מהליבות יכולות להגיע עד ל 3.9 GHZ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה