קניית מיטת קומותיים - דרושות המלצות לחנויות רהיטים (ירושלים)

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מיטת קומותיים איכותית, שתחזיק מעמד בע"ה למשך שנים, ואשמח לקבל המלצות לחנויות רהיטים בירושלים.

התקציב: עד 4,000, כולל מיטה נפתחת (אולי שתיים), ארגז מצעים\מגירות, מזרונים ומשלוח.

אם אתם מכירים חנות רהיטים טובה ואמינה, אשמח לקבל את פרטיה גם אם לא קניתם בה דווקא מיטת קומותיים או מיטה בכלל.

ראיתי מבצעים של עצמלה שנראים טוב, אך שמעתי שהאיכות שלהם היא לא משהו. מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;574353:
אני מעוניינת לקנות מיטת קומותיים איכותית, שתחזיק מעמד בע"ה למשך שנים, ואשמח לקבל המלצות לחנויות רהיטים בירושלים.

התקציב: עד 4,000, כולל מיטה נפתחת (אולי שתיים), ארגז מצעים\מגירות, מזרונים ומשלוח.

אם אתם מכירים חנות רהיטים טובה ואמינה, אשמח לקבל את פרטיה גם אם לא קניתם בה דווקא מיטת קומותיים או מיטה בכלל.

ראיתי מבצעים של עצמלה שנראים טוב, אך שמעתי שהאיכות שלהם היא לא משהו. מישהו יודע?

אף ירושלמי כאן לא קונה רהיטים? טוב, מי צריך חנויות כשיש את יד 2... בכל זאת, מישהו?

• הוסף לסימניות
שפיץ, בדברי חיים / תורת חסד

• הוסף לסימניות
טוב, אני כמובן לא ירושלמית אבל בכ"א.
עצמלה לא היה נראה לי מידי איכותי. מספיק לראות את מה שיש להם בתצוגה.
לגבי חנויות ואיפה לקנות אן לי נסיון :)

• הוסף לסימניות
מודיל בתלפיות - יש לי כבר 8 שנים ומתפקדות כמו חדשות.
נראה לי שהמחיר קצת יותר יקר אבל שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
מקוריהוט -חנות חדשה. יבוא מסין. עיצוב יפהפה.לא יקרים, יחסית.

• הוסף לסימניות
בירושלים-קניתי אצל שוהם, והייתי מאוד מרוצה.
שוהם רהיטים: פתח תקוה 16 ירושלים
[מעל אימפריית החסד].
(אזור ירושלים-ביתר עילית קניתי אצל מעבל, מחירים זולים, יחס מצוין)

אגב, חשבתם על הסכנות במיטת קומותיים?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם (או כולן?) על התגובות, זה מאוד עוזר!

נני, חשבתי על כך, ומהבירור שעשיתי עלה שאין צורך לחשוש כל עוד משכיבים במיטה העליונה ילד מעל גיל 7, וכל עוד אני מכירה את הילדים שלי ויודעת שבע"ה הם יהיו מסוגלים לעמוד בכללים ברורים שהמיטה היא לא משחק ועולה אליה אך ורק ילד אחד כדי לישון. וכמובן, שיהיה תו תקן (לכן נראה לי בעייתי לקנות אצל נגר).

ניסיתי לחשוב גם על אופציות אחרות, אבל לא עולה לי בראש משהו שיתאים לנתוני השטח שלנו.

• הוסף לסימניות
בירושלים-קניתי אצל שוהם, והייתי מאוד מרוצה.
שוהם רהיטים: פתח תקוה 16 ירושלים
[מעל אימפריית החסד].
כנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;575252:
תודה לכולם (או כולן?) על התגובות, זה מאוד עוזר!

נני, חשבתי על כך, ומהבירור שעשיתי עלה שאין צורך לחשוש כל עוד משכיבים במיטה העליונה ילד מעל גיל 7, וכל עוד אני מכירה את הילדים שלי ויודעת שבע"ה הם יהיו מסוגלים לעמוד בכללים ברורים שהמיטה היא לא משחק ועולה אליה אך ורק ילד אחד כדי לישון. וכמובן, שיהיה תו תקן (לכן נראה לי בעייתי לקנות אצל נגר).

ניסיתי לחשוב גם על אופציות אחרות, אבל לא עולה לי בראש משהו שיתאים לנתוני השטח שלנו.

מה עם חצי קומה ומתחת מיטה מכיוון הרגליים, גם לא מתאים לנתונים?

• הוסף לסימניות
קניתי בעצמלא 2 חדרים

ואני מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;575284:
מה עם חצי קומה ומתחת מיטה מכיוון הרגליים, גם לא מתאים לנתונים?

לצערי לא. כל הרעיון של מיטת הקומותיים הוא לחסוך כל סנטימטר פנוי בחדר, מכיוון שבבקרים הוא משמש כגן ילדים.

• הוסף לסימניות
'רפאל' מפרסמים כעת על מחירי מבצע. מוצריהם איכותיים ונאים.

• הוסף לסימניות
לי יש מיטה משולשת (לא קומותיים) של רפאל, ואני מרוצה מאוד ממנה
הן מהמראה שלה, והן מקלות הפתיחה/סגירה שלה.(החומרים גם נראים מעולה)
מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
איפה הם 'רפאל' ממוקמים?

• הוסף לסימניות
אז ככה,
בינתיים לא מצאתי מחיר שמתקרב להצעה של עצמלה. הם מוכרים ב3000 ש"ח כולל מיטה נפתחת, מגירות, 2 מזרוני ספוג בעובי 10 ס"מ ועוד אחד יותר דק. הובלה והרכבה (עבודה עברית) - 360 ש"ח.

בחנויות אחרות, זה לא פחות מ4500.
דיברתי עם מועלם ממאה שערים - זה נשמע טוב מאוד ואיכותי. המחיר: 4900, עם מיטה נוספת.

אז מה אתם אומרים? עדיף להשקיע כאלפיים יותר, עבור מיטה איכותית יותר שתחזיק מעמד למשך יותר שנים, או להסתפק בזולה?

העניין הוא שלא אנחנו קונים את המיטה, והמבין יבין... ולא זו בלבד שלא אנחנו קונים, אלא שכבר בוצעה עבורנו הזמנה בעצמלה בלי לשאול אותנו, שעכשיו השאלה היא אם לבטל אותה, והמבין יבין עוד יותר (דחילק, 9 שנים אנחנו נשואים, הם עוד לא מכירים אותי?).

• הוסף לסימניות
אותי למדו שכשמקבלים מתנה אומרים 'תודה'
שב ועל תעשה עדיף.
תהנו תשתמשו בבריאות טובה ותרוו רוב נחת מכל ילדיכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;575910:
אז ככה,
בינתיים לא מצאתי מחיר שמתקרב להצעה של עצמלה. הם מוכרים ב3000 ש"ח כולל מיטה נפתחת, מגירות, 2 מזרוני ספוג בעובי 10 ס"מ ועוד אחד יותר דק. הובלה והרכבה (עבודה עברית) - 360 ש"ח.

בחנויות אחרות, זה לא פחות מ4500.
דיברתי עם מועלם ממאה שערים - זה נשמע טוב מאוד ואיכותי. המחיר: 4900, עם מיטה נוספת.

אז מה אתם אומרים? עדיף להשקיע כאלפיים יותר, עבור מיטה איכותית יותר שתחזיק מעמד למשך יותר שנים, או להסתפק בזולה?

העניין הוא שלא אנחנו קונים את המיטה, והמבין יבין... ולא זו בלבד שלא אנחנו קונים, אלא שכבר בוצעה עבורנו הזמנה בעצמלה בלי לשאול אותנו, שעכשיו השאלה היא אם לבטל אותה, והמבין יבין עוד יותר (דחילק, 9 שנים אנחנו נשואים, הם עוד לא מכירים אותי?).
תשמחי!(אני לא מבינה את מי שמתלוננת על מתנות. אולי כי לי לא נותנים ;))
אני לא הייתי מבטלת!
במיוחד שיכול להיות שהם יפגעו. לא חבל? מקסימום עוד שנתים תגידי שזה לא טוב שיזמינו במועלם :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה