- הוסף לסימניות
@שימו פס-טהאין על קומפורט יש לי את זה כמעט בכל החדרים
מזרונים נוחים וטבים מומלץ בחום,
אם את רוצה נירא לי שיש את המספר של הסוכן. אם תרצי אני אחפש לך
אני מתענינת גם.
יש לך גם רביעייה?
ואם אני קונה דרך סוכן
זה יוצא יותר זול?
@שימו פס-טהאין על קומפורט יש לי את זה כמעט בכל החדרים
מזרונים נוחים וטבים מומלץ בחום,
אם את רוצה נירא לי שיש את המספר של הסוכן. אם תרצי אני אחפש לך
קשה לכתוב דבר כזהואני לא ממליצה על שוהם!!!!!
אין שירות
אין לי רביעיה יש לי משולשת ושנים@שימו פס-טה
אני מתענינת גם.
יש לך גם רביעייה?
ואם אני קונה דרך סוכן
זה יוצא יותר זול?
קשה לכתוב דבר כזה
רק על סמך מקרה אישי.
דווקא הם ידועים בשירות טוב מאוד!
חשוב שתדעי שיש מצבים שגם החנויות עומדות מול שוקת שבורה וחוסר יכולת לפעול מול ספקים
במיוחד בקורונה שהכל אנדרלמוסיה עם העובדים שחולים ובבידוד וכן מפעלים שלא מתפקדים על מלא
ממליצה לדון לכף זכות ובעיקר חנויות שמתאמצות לתת שירות בדרך כלל!
המצב לא פשוט בכלל!
יש לקומפורט גם מיטות יפות עם גב אחורילאחר בירור, קומפורט לא ילך כי אני צריכה גב אחורי וכל המיטות היפות עם ראש מיטה צידי וגם יש לי מגבלת גובה.
עם איזה חברות יש לך ניסיון עם ברזל?לא ממליצה בשום אופן על ברזל!!!!!!!!
מרעישות מחלידות שורטות
האם את מצליחה לשים סדין במיטה העליונה? קניתי מיטות שלישיה. מאוכזבת מאדרק במיטה העליונה, אבל אחרי מעט מתיחות, הם יחסית בסדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //