דרוש מידע קניית מיטת שלישייה, בבני ברק, המלצות?

• הוסף לסימניות
אין על קומפורט יש לי את זה כמעט בכל החדרים
מזרונים נוחים וטבים מומלץ בחום,
אם את רוצה נירא לי שיש את המספר של הסוכן. אם תרצי אני אחפש לך
@שימו פס-טה
אני מתענינת גם.
יש לך גם רביעייה?

ואם אני קונה דרך סוכן
זה יוצא יותר זול?

• הוסף לסימניות
ואני לא ממליצה על שוהם!!!!!
אין שירות
קשה לכתוב דבר כזה
רק על סמך מקרה אישי.
דווקא הם ידועים בשירות טוב מאוד!
חשוב שתדעי שיש מצבים שגם החנויות עומדות מול שוקת שבורה וחוסר יכולת לפעול מול ספקים
במיוחד בקורונה שהכל אנדרלמוסיה עם העובדים שחולים ובבידוד וכן מפעלים שלא מתפקדים על מלא
ממליצה לדון לכף זכות ובעיקר חנויות שמתאמצות לתת שירות בדרך כלל!
המצב לא פשוט בכלל!

• הוסף לסימניות
@שימו פס-טה
אני מתענינת גם.
יש לך גם רביעייה?

ואם אני קונה דרך סוכן
זה יוצא יותר זול?
אין לי רביעיה יש לי משולשת ושנים
ואני מאמינה שהם יותר זולים
יש להם שרות מאוד טוב ואדיב
המספר שלהם: 0534195293

• הוסף לסימניות
קשה לכתוב דבר כזה
רק על סמך מקרה אישי.
דווקא הם ידועים בשירות טוב מאוד!
חשוב שתדעי שיש מצבים שגם החנויות עומדות מול שוקת שבורה וחוסר יכולת לפעול מול ספקים
במיוחד בקורונה שהכל אנדרלמוסיה עם העובדים שחולים ובבידוד וכן מפעלים שלא מתפקדים על מלא
ממליצה לדון לכף זכות ובעיקר חנויות שמתאמצות לתת שירות בדרך כלל!
המצב לא פשוט בכלל!

אז אני רק רוצה להסביר
ראשית מציינת שזה בכלל לפני עידן הקורונה כבר עבר למעלה משנה ואני עדין מחכה לשירות.
זה לא יכול לעבוד שאני בתור לקוח שילמתי למעלה מ 12000 אלף על רהיטים גם אם יש להם סיבות משלהם, אני צריכה לקבל שירות על מה ששילמתי.
אם זה היה מקרה ספציפי שלי עוד הייתי דנה אותם....
אבל אחרי שאני קניתי (ויותר לא אחזר לשם) שמעתי מבת דודה וגם חברה שהיה להם אותו סיפור
זה נראה כמו משו שיטתי .... לדעתי, כך בכל אופן אני תפסתי את זה
יכולים להיות מאוד נחמדים בשעת ההזמנה אבל אח"כ לרדוף אחריהם
המחירים שם אומנם זולים יותר אבל לא שווה את זה..
כל אחד ושיקולו..

• הוסף לסימניות
רק אני נפלתי עם רפאל ? קניתי לפני כ 8 שנים
קבלתי מיטה שברירית פחד, תוך כמה ימים נשברו הדיקטים הגלגלים בקושי נסעו
אחרי המוןןןןןןןן :(:(:( טלפונים באו לתקן
אבל רהיט שברירי שעבר חיזוקים - זה לא זה
זה באמת היה מפתיע כי שכנתי קנתה כמה שנים לפני והיתה מרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
רפאל זה לא היי רייזר וכעת לזה אני זקוקה.
לאחר בירור, קומפורט לא ילך כי אני צריכה גב אחורי וכל המיטות היפות עם ראש מיטה צידי וגם יש לי מגבלת גובה.
קחטן יש אחת סוכנתשמנסה ליצור לי מיטה שלהם עם שילובים שיתאימו לי נראה כמה יצא.
סיפרתי לה על המיטה השלישית החורקת , אמרה שזה תלוי במוביל ובכוונון וברגע שהיא עלתה על זה ב''ה אין אצלה תקלות.
שוהם נתנו לי כרגע מחיר הזוי.
אז נראה הלאה.

• הוסף לסימניות
לאחר בירור, קומפורט לא ילך כי אני צריכה גב אחורי וכל המיטות היפות עם ראש מיטה צידי וגם יש לי מגבלת גובה.
יש לקומפורט גם מיטות יפות עם גב אחורי

זכור לי שהיה דגם נוסף, יפה יותר, לא מוצאת כרגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה