מצלמה קניית מצלמת קנון G7

איך נכנסים לאמזון בגרמניה

או שנכנסים רגיל ומעבירים לאתר הגרמני (לוחצים על סמל ארה"ב ושם יש אפשרות לעבור לגרמניה)
או שכותבים בחיפוש אמזון גרמניה
יכול להיות שצריך להירשם אני לא זוכר אבל זה הליך די פשוט

לא הבנתי מה יש בקנון
אני קניתי בEBAY מצלמה יד 2 של SONY עם חיישן של 1 אינץ
וזה מוציא תמונות מדהימות ביותר...
יש לזה חיסרון קטן שהוא מפספס במצב אוטומטי
אבל לשלם 3,500 שקל על מצלמה זה פשוט הזיה לא נורמאלית...

1. מי שיודע היכן ניתן להשיג G7 בפחות מ4000 ש"ח אשמח לדעת,
2. המוכר המליץ על מצלמת קנון 740 מישהי מכירה?

תחפשו באמזון גרמניה (מגיע עד הבית)
שבוע שעבר היה G7 ב2700 (שבוע שעבר אזל מהמלאי והתחדש יום למחרת)
ו740 ב1350(כרגע נגמר מהמוכר הזה יש רק ממוכר שמוכר במעל 1900
שימו לב להזמין רק מחשבונות אמזון ישנים (מוכרים ואמינים אצלם) אחרת הם חוסמים את החשבון בקניה בסכום כזה !!!
(הזמנתי מחשבון חדש את הG7 וכרגע החשבון חסום אחרי ששלחתי את כל האישורים שיש שהאשראי שלי(מרגיש לי אנטישמיות..))

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה