עשיתי את זה פעמיים, פעם אחת מכרתי ביותר יקר (כיסה לי תיקון רציני שהיה נצרך), ופעם אחרת באותו מחיר. מכרתי די מהר. זה סיפור ישן אני לא יודע מה מצב השוק כיום.אולי מישהו כאן יכול לומר מה הסיכוי לקנות רכב רק לבינהזמנים בכמה אלפים [בעלי רוצה אולי סאנגיאנג, זה שוה?] ולמכור אחרי כן. כמה הערך ירד בגלל החודש והיד הנוספת וכמה קשה למכור רכב?
אפשר לשאול באיזה עיר ואיך מכרת? וכמה ישן?עשיתי את זה פעמיים, פעם אחת מכרתי ביותר יקר (כיסה לי תיקון רציני שהיה נצרך), ופעם אחרת באותו מחיר. מכרתי די מהר. זה סיפור ישן אני לא יודע מה מצב השוק כיום.
לפני כ10 שניםאפשר לשאול באיזה עיר ואיך מכרת? וכמה ישן?
נראה הצעה נחמדה.https://www.yad2.co.il/vehicles/ite...n_feed&spot=standard&location=11&pagination=1
כזה למשל לא נקרא "נורמלי"?
כן.גיר רובוטי ?
שוק הרכב שלו בעייתי מאד בעקבות הבעיות בגיר הידועות.כ
כן.
שבוע טובתעשה כאן חיפוש בפורום יש בכמה וכמה אשכולות המון מידע שכתבתי על הההבדלים בין ורסו לאאוטלנדר
ובנוסף שמעתי שיש שהגיר של האאוטלנדר עושה בעיות האם זה נכון?שבוע טוב
רפרפתי אחורה ולא מצאתי
אשמח לשמוע בקצרה על ההבדלים בניהם
והאם שווה לשלם יותר על אאוטלנדר מאשר וורסו?
תודה רבה רבה
שבוע טוב
רפרפתי אחורה ולא מצאתי
אשמח לשמוע בקצרה על ההבדלים בניהם
והאם שווה לשלם יותר על אאוטלנדר מאשר וורסו?
תודה רבה רבה
www.prog.co.il
למה סוכן רכב דווקא באזור המרכז ?המלצה לסוכן רכב באיזור המרכז? תודה מראש לעונים!
אוקי אז המלצה כללית הבנתי שיש פה כמה טובים אם אתה יכול לעזור אשמח מאוד.כמו כן אשמח לדעת על יד 2למה סוכן רכב דווקא באזור המרכז ?
אין בזה קטע בכלל.
גם סוכן מהמרכז בסוף יכול למצוא לך רכב בנהריה....
שכחתי לשים קישור.הכל נראלי בסדר, בפרט התיאור שלו
ובכל זאת 6000 פחות מהמחירון.
מישו יודע להגיד לי 'מבינעס'?
מה החסרון הפוטנציאלי שלו והאם זה משתלם
גילוי נאות, אני חדש וצעיר, ירוק בתחום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים