- הוסף לסימניות
ההצעה עצמה נחמדה, המחיר יקר מידי.טיוטה קורולה 2006 220k ב12 יד ראשונה זה נשמע מדאי טוב?
לגבי סוכנים טובים וקניה ביד 2 יש המון מידע שלי כאן בפורום תחפש קצת...
ההצעה עצמה נחמדה, המחיר יקר מידי.טיוטה קורולה 2006 220k ב12 יד ראשונה זה נשמע מדאי טוב?
אני רוצה להתיעץ איתך איך אפשר ליצור איתך קשרלמה סוכן רכב דווקא באזור המרכז ?
אין בזה קטע בכלל.
גם סוכן מהמרכז בסוף יכול למצוא לך רכב בנהריה....
תשאיר לי כתובת מייל אפנה אליךאני רוצה להתיעץ איתך איך אפשר ליצור איתך קשר
m0504146724 שטרודל גימל...תשאיר לי כתובת מייל אפנה אליך
לא מציאה גדולה.מה אומרים על רכב זה שווה? @מ הלוי לא מוכן לרדת במחיר טוען שהרבה מתקשרים.![]()
יונדאי i30 שנת 2010 יד שניה 136,000 ק״מ | יד2
נקנתה חדשה ב 0 ק"מ ומאז נהגת פרטית אחת בלבד! שמורה, יפהפייה ומטופלת כמו שצריך. עכשיו (7/2025) עברה טיפול שנתי מקיף + גיר חדש! * סאנרוף חשמלי * מובילאיי + קודן פעיליםwww.yad2.co.il
ואיך אפשר לדעת בכל רכב אחר שלא הוחלף גיר?לא מציאה גדולה.
רכב אחרי החלפת גיר זה לא משהו שצריך לרדוף אחריו....
בשביל זה אני כותב פה חמש פעמים בשבוע... כלל ברזל !!ואיך אפשר לדעת בכל רכב אחר שלא הוחלף גיר?
יש לך מוסכניק טוב וזול לבדיקת רכב?בשביל זה אני כותב פה חמש פעמים בשבוע... כלל ברזל !!
לא קונים רכב בלי בדיקת מוסכניק על חשבונך באופן אישי !!!
חוק בל יעבור !!
מכל הרשימה הכי אמין זה הגטסמה אומרים פה המומחים ,רוצה לקנות את האטו הראשון
שלי בעיקר בשביל בינהזמנים בתקציב נמוך מה עדיף
יונדאי גטס 2005 135,000 קילומטר יד 4 ב6500 או
פגו 308 2009 156,00 קילומטר יד 4 ב6000 או
פיאט פונטו 2011 150,000 קילומטר יד 4 ב6000.
על מה ממליצים.
במחשבה ראשונה אני לא רואה כיוון של ג'יפון טויוטה במחיר הזה.@מ הלוי
אשמח לעזרתך
אני רוצה המלצה לרכב גבוה, סוג של ג'יפון יש לי כיום אוונסיס ואני רוצה משהו יותר גבוה
התקציב 65,000 אני חושב לרכוש דווקא רכב של טויוטה בגלל האמינות והחלקי חילוף הזמינים
לא צריך 7 מקומות כך שלא ורסו האם תוכל להמליץ לי על רכב מומלץ בתקציב האמור
אכן כן.הכי אמין זה הגטס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים