רכבים קניתם/עומדים לפני קניית רכב יד 2 - כנסו...!!!

מה אומרים על קורולה וורסו, 7 מקומות, 2007, גיר רובוטי?

אמינות?
עמידות?
נוחות?

סיאט טולדו 2016 או סקודה רפיד מישהו יכול להמליץ מבחינת תיקונים אמינות צריכת דלק

שלום וברכה
יש לי הצעה לטויוטה אוריס 2018 יד 1 מונית לשעבר סטיישן הדגם המפואר, 280.000 ק''מ, נאמר לי שהסוללה ''תקינה', אין לי מידע לגבי אחריות לסוללה.
מה אמינות הרכב הזה לטווח הארוך (אני מדבר על עו 100.000 ק''מ)?
כמה הוא נוח בנסיעה (תאוצות ריסון משיבושי כביש, סינון רעשי כביש וכו')?
כמה לדעתכם המחיר האטרקטיבי לרכב זה במידה ואין לו אחריות?
כמה שוק כנראה יהי' לו בעוד שנתיים שלוש (בו נגיד 325.000 ק''מ) ובאיזה מחיר (כנראה... לפימה שקורה עכשיו) יוכלו להוציא אותו.
תודה רבה.
(אם השאלות לא ריאליות אין חובה לענות. תודה!)

לא הייתי ממליץ על מונית לשעבר...
חוץ מזה סוללה ללא אחריות זה אומר שיכול להיות יום אחד תשלם 12000 על חדשה...

שלום וברכה
יש לי הצעה לטויוטה אוריס 2018 יד 1 מונית לשעבר סטיישן הדגם המפואר, 280.000 ק''מ, נאמר לי שהסוללה ''תקינה', אין לי מידע לגבי אחריות לסוללה.
מה אמינות הרכב הזה לטווח הארוך (אני מדבר על עו 100.000 ק''מ)?
כמה הוא נוח בנסיעה (תאוצות ריסון משיבושי כביש, סינון רעשי כביש וכו')?
כמה לדעתכם המחיר האטרקטיבי לרכב זה במידה ואין לו אחריות?
כמה שוק כנראה יהי' לו בעוד שנתיים שלוש (בו נגיד 325.000 ק''מ) ובאיזה מחיר (כנראה... לפימה שקורה עכשיו) יוכלו להוציא אותו.
תודה רבה.
(אם השאלות לא ריאליות אין חובה לענות. תודה!)
תלמד מטעויות של אחרים.
בחיים אל תיקנה רכב שהיה מונית וגם לא של השכרה

יש המלצות על פגו 5008 7 מקמות? דיזל או בנזין?

מה הכונה חדש ? 2019 זה טוב?
בעיות אמינות ממי?
הרכבים הצרפתיים לא מתאימים לאקלים הישראלי לכן לא מומלץ לקנות אותם לטווח ארוך...
לדוג' טיוטה 2014 שווה יותר מפיגו או רנו וסיטרואן 2018
לכן רק חדשים שווים, מי שאוהב את הנוחות הצרפתי...

הרכבים הצרפתיים לא מתאימים לאקלים הישראלי לכן לא מומלץ לקנות אותם לטווח ארוך...
לדוג' טיוטה 2014 שווה יותר מפיגו או רנו וסיטרואן 2018
לכן רק חדשים שווים, מי שאוהב את הנוחות הצרפתי...
לפיגו יש הרבה מה להציע גם המחיר יותר שפוי... השאלה אם יש בזה הרבה תקלות. 2019 100אלף קילומטר. בנזין

לפיגו יש הרבה מה להציע גם המחיר יותר שפוי... השאלה אם יש בזה הרבה תקלות. 2019 100אלף קילומטר. בנזין
מחיר שפוי זה אומר ירידת ערך גדולה מאוד,
שזה אומר דרשני...
אתה יכול להוסיף עוד 30000 בקניית האוטו ולחסוך את זה בתקלות ובירידת ערך

יש לי רכב, הונדה אינסייט, שנת 2011, יד 4, 322000 ק”מ
לאחרונה עשיתי טיפול רציני לאוטו והחלפתי בולמים, ברקסים, צמיגים, משולשים, חלונות מושחרים (חוקיים), טמבון אחורי ספורטיבי, מסך מולטמדיה איכותי ועוד... טסט לשנה.
הרכב במצב מעולה, ללא תקלות בכלל

אני מעוניין להעמיד אותו למכירה, כמה נראה לכם אני יכול לבקש עליו?

יש לי רכב, הונדה אינסייט, שנת 2011, יד 4, 322000 ק”מ
קשה למכור רכב עם כזה ק"מ.
אין לזה גם שווי רשמי, וקשה לענות על זה.
אתה צריך לבקש מחירון, וברגע שיש לקוח רציני שמתעניין להוריד לו כמה שצריך כדי להסתדר איתו ולמכור.

תלוי כמה אתה רוצה להשקיע , אם יש לך למעלה מ30,000 הייתי ממליץ על טיוטה יאריס אזור 2015 אפשר למצוא במחיר הזה, אמין מאד ונוח
קצת יותר זול יש את ההונדה ג'ז שהיא גם מעולה אמינה וחסכונית ( אותו מנוע כמו האינסייט)
במחירים זולים יותר יש את יונדאי i 10
במתחת ל10,000 יש את הדייצו סיריון שבאופן יחסי למחיר הוא נותן את התמורה

איך רכב יונדאי סנטפה 7 מקומות דיזל? למשהו יש נסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה