תראה , ככלל עבור אדם כמוך שלא כל כך מתמצא בשוק , העניין של קניית רכב בצורה עצמאית דרך יד 2 הוא מורכב ביותר , אלא אם כן תלך לראות את הרכב עם מכר שמבין בתחום.תודה גדולה על העזרה של החכמים דפה,
אתמקד קצת יותר כעצת @דה סנטיס 2024 :
תקציב כ15K
סולם עדיפות:
אמינות
דלק
נוחות
נראות
שימוש עיקרי יציאה פעם ופעמיים בשבוע (לפחות) לבינעירוני, השאר עירוני
זוג + ילד + מזוודה ועגלה (לשעת הצורך) וכמובן משתמשים אקראיים (שווער/גיס וכו')
הרושם העיקרי שלי מרוב האשכולות למיניהם הוא קורולה,
אך האמנם כצעקתה? צדקו חסידיה המנפנפים בה בראש כל חוצות?
הנהירה היא לא מוגזמת לכיוונה עד כדי כך שהיא מאפילה ללא קושי על כל ההיצע הקיים ביד 2?
אשמח למענה על סעיפי השאלה
ולכם הברכה
ואני לא יכול שלא להתאפק להביא קישור, מה דעתכם על זה:
ופה בכלל הבנאדם מוריד 3000 כל 3 ימים, אולי כדאי לחכות שישלם לי שאקנה את זה אך לבינתיים, אולי שווה בדיקה באמת
הוא ציפה ל18000 ותוך שבוע צנח ל10000
רק שים לב שיש ברכב הזה וו גרירה,או במחיר הזה I30 ישנה בשנתיים
ShieldSquare Captcha
חייבים ללכת עם מישהו שמבין ברכבים לקניית רכב.תראה , ככלל עבור אדם כמוך שלא כל כך מתמצא בשוק , העניין של קניית רכב בצורה עצמאית דרך יד 2 הוא מורכב ביותר , אלא אם כן תלך לראות את הרכב עם מכר שמבין בתחום.
זה ענין אישי שלךהוצע לי קורולה 2008 245000 ק"מ רובוטית שמורה עם טסט לשנה ב13000 ש"ח גמיש - משתלם?
שמורה הכוונה שטופלה במוסך מורשה בשנים האחרונות וכן הוחלף לפני שנה הקלאץ'.-יש מה לחשוש מרובוטי? אשמח לתשובות.
אשמח גם מי שמכיר, וגם האם מרווח יותר באופן משמעותי מהסוזוקי SX4?מה אומרים על סוזוקי קרוסובר בסביבות 2015 באופן כללי
ומה הנקודות שראוי לבדוק (שמעתי משהו על הגיר)
תודה רבה
לא רק,זה ענין אישי שלך
תחפש רכב דומה ותנהג עליו
זה טויוטה לכל דבר ועניין.שטיוטה רובוטית זה לא טיוטה.
ק"מ לא רלוונטי כמעט....מה הסיפור שלו? זול, לא?
איזה מודל ?גרנדיס
סביר ביחס למחיר.מה המומחים אומרים על זה?
יש בזה מחלוקת גדולה.זה טויוטה לכל דבר ועניין.
חוץ מחוויית נהיגה - עניין אישי.
וקלאץ' שהולך מידי פעם.
אני בעיקרון לא מתערב במחלויקעס...יש בזה מחלוקת גדולה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים