נכתב ע"י קטיפה;1035933:מה אתם אמרים, מומלץ?
נכתב ע"י דאלארס;1036019:דבר נוסף שצריך לתת עליו את הדעת.
בשביל לממש את האחריות בארץ חייב להיות דגם זהה שהיבואן הישראלי מייבא.
אחרת אין ליבואן חלקים וחלפים אפילו דברים פעוטים כמו מקש מקלדת שבור הופך לבעיה ללא פתרון.
כאשר יש דגם זהה ליבואן הוא לעולם לא ישבית לך את המחשב לחודשיים "עד שישלחו לי את החלק מחו"ל"
נכתב ע"י asterisk;1036036:האם כבודו מדבר מנסיון? ואם כן, על איזו חברה מדובר?
כמנהל מוצר לשעבר בחברת IBM עוד לפני שלנובו רכשו את ליין ה-PC שלהם, אני יכול לומר לך שלכל סוגי המחשבים יש מלאי זמין במחסן מרכזי באירופה (אמסטרדם במקרה של IBM) והחברה היתה מייבאת חלקים מהיום למחר במקרה של השבתת מחשב חמורה של לקוח עסקי, זאת אומרת היום אתה מזרים בקשה לחלק ברמה של HOT מחר בבוקר החלק בנתב"ג ובצהריים כבר במחסן.
נכון, דברים התשנו מאז, זמן הטיפול בתקלות ארוך יותר בכל החברות אבל במידה ויש למחשב שלך אחריות בין לאומית אין דבר כזה שלא תקבל שירות כי אין חלק במלאי, החברה תייבא את החלק עבורך ללא תשלום כמובן.
דברים אלו נכונים לשלושת החברות המובילות Lenovo, Dell, HP. אני לא יודע מה המדניות בחברות האחרות .
נכתב ע"י דאלארס;1036039:מנסיון.
לא בשלושת החברות שהוזכרו, אבל חברה נחשבת...שמקבלת שרותי מעבדה מספק חיצוני.
דבר שלא ציינתי שהחברה בארץ, נראה לי שלפנים משורת הדין רצתה לתת מחשב חלופי אבל הזהירה שזה עלול לארוך זמן ממושך.
נכתב ע"י asterisk;1036055:חברה רצינית לא תשבית מחשב לחודשיים על מקש מחשב או על כל דבר אחר. גם מבחינת החוק ספק אמור להחזיק חלקים זמינים במלאי למוצרים שהוא נותן להם שירות. קצת אסרטיביות והכל היה מסתדר ובנוסף מייל ליצרן בחו"ל והחברה החיצונית לא תיתן יותר שירות בארץ לאותו יצרן, בהנחה שחברה באמת "נחשבת" כהגדרתך...
לצורך העניין, תקלה שאפילו לא השביתה לקוח אלא רק גרמה לאי נוחות מסויימת בהדפסה גררה הזמנה של חלק מהיום למחר ללקוח גדול. זה אומר שהחלק יוצא מאמסטרדם במונית לשדה התעופה כשברקע יש מחלקה שמאתרת את הטיסה הראשונה שיוצאת מסחיפהול לנתב"ג, החלק עולה על הטיסה ובארץ כבר בנחיתה יש מונית שמחכה לחלק ישר שהוא יורד מהמטוס כשעבודת השיחרור מהמכס כבר נעשתה גם כן ברקע לפני הגעת החלק לארץ ומשם החלק מגיע במונית לאתר הלקוח ששם כבר מחכה טכנאי להחליף אותו.
זו חברה נחשבת... וזה היה קיים ב-IBM של לפני 10 שנים, היום לצערי הערך לשירות הולך ומתדרדר, כאמור, בכל החברות. לדעתי ראוי שתפרסם את שם החברה שעליה דיברת, אני מחברה כזאת לא אקנה מחשב לעולם.
נכתב ע"י שיר770;1036070:לתשומת לבך...
אנחנו שילמנו את ההפרש במחיר במכס של שדה התעופה...
ככה שיתכן שלא תמיד זה משתלם (מבחינה כלכלית)
נכתב ע"י דאלארס;1036074:אני שמח לדעת שיש/שהיה בארץ מודעות לשרות מהסוג שאתה מציין.
לטענת היבואן אין לו חובה להחזיק שום חלק של החשב שאינו מיובא על ידו לארץ, אלה מתן שרות בלבד.
אני מדבר כמובן על מחשב נייד אחד...אני לא מצפה מאף אחד לשלוח מונית למסחיפהול...אפילו לא לנתב"ג...בקושי לשליח בארץ על קטנוע במקרה של אחריות עם איסוף..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: NOA#1 //