קנסות הרכבת הקלה

• הוסף לסימניות
מישהו כאן התמודד מול הרכבת הקלה וקנסות לא מוצדקים?

• הוסף לסימניות
הפקחית שרשמה לחברה שלי קנס בגין עגלה פתוחה אמרה לה: מה הבעיה, תפני לסיטיפס והם יבטלו לך את הקנס:D

לפי הנתונים 90% מהקנסות שערערו עליהם - בוטלו.

• הוסף לסימניות
קיבלתי קנס עקב ששילמתי על שניים באותו כרטיס רב-קו, שלחתי את הערעור בדואר לאחר חודשיים וחצי חזרו אלי בטלפון לברר מה בדיוק היה...
ולאחר כמעט חודש נוסף, קיבלתי מכתב שהקנס בוטל ואם שילמתי לגשת לתחנה מרכזית לקבל החזר,
לרב האנשים הם מבטלים, ואין צורך לכתוב נימוק מדי משכנע.... (הם קלים לשיכנוע ומבינים שרב הקנסות באשמתם)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כל הפרצדורה הזאת מעצבנת, כאילו מדובר פה ברובוטים ולא בני אדם, רק ללכת לתחנה המרכזית וקבל את ההחזר צריך זמן סבלנות ועצבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;819700:
כל הפרצדורה הזאת מעצבנת, כאילו מדובר פה ברובוטים ולא בני אדם, רק ללכת לתחנה המרכזית וקבל את ההחזר צריך זמן סבלנות ועצבים.
מעצבן, נכון.
אל תשלם לפני, לא תצטרך ללכת לקבל החזר.....
אין מה לעשות רכבת'קלה

• הוסף לסימניות
לכל אלו שאומרים שהם מבטלים אולי אתם יכולים לבטל גם לי את הדו"ח שקיבלתי בגלל ששילמתי בכרטיסיה של נסיעה בודדת ותיקפתי והמכונה ציפצפה והנורא נידלקה וכשעלה הפקח הוא אמר שלא תיקפתי נכון את הכרטיס (זאת אומרת לא בכיוון הנכון ולאט נידלק הנורא הצהובה) וקיבלתי את הדו"ח ואמר לי כנ"ל שאפשר לבטלו בקלות, אבל תכל'ס קיבלתי מכתב תגובה שלא מבטלים לי את הדו"ח.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שקרה לי!
(כמו לPL)
תיקפתי את הכרטיס והמכונה צפצפה שהיא קולטת אותו
אבל הפקח אמר אח"כ שכנראה שנדלק אור בצבע הלא נכון, ושזה מצפצף זה לא אומר כלום...
ולא ביטלו לך???? איזה מעצבן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;819936:
זה בדיוק מה שקרה לי!
(כמו לPL)
תיקפתי את הכרטיס והמכונה צפצפה שהיא קולטת אותו
אבל הפקח אמר אח"כ שכנראה שנדלק אור בצבע הלא נכון, ושזה מצפצף זה לא אומר כלום...
ולא ביטלו לך???? איזה מעצבן!
איך ביטלו לך? למי פנית?

• הוסף לסימניות
השבוע יצא לי פעם ראשונה לנסוע ברכבת הקלה בירושלים,
ותאמינו לי אני עדיין לא מבין מה אנשים מתלוננים?
לפני העליה על הרכבת קניתי כרטיס בתחנה שילמתי מזומן,
הגיעה הרכבת הכנסתי את הכרטיס ראיתי אור ירוק ובגב הכרטיס את שורת המספרים,
ירדתי בתחנה וחסל,
וכך גם היה בחזור
לגבי קנס על עגלה זה בהחלט צודק!
לגבי מי שלא תיקף נכון,
יש על המכונה ציור כיצד להכניס את הכרטיס,
יש מנורת חיווי שנותנת אור ירוק או כתום,
מה אתם עוד רוצים שיהיה???
תפתחו זוג עיניים ותצמדו להוראות זה הכל.

• הוסף לסימניות
מציאות שנתנו כבר עשרות אלפי קנסות!
כולם טיפשים לדעתך?
הרבה פעמים הבעיה כשקונים כרטיס באוטובוס והרכבת לא מזהה.
האם אנשים אמורים לנחש מה הצבע הירוק אומר ומה האדום?
הביצוע וההסבר מורכבים.

• הוסף לסימניות
היי, היי!
יש עוד אינטלגנטים ברכבת, ולא כל הירושלמים בורים!
עליך לזכור שהאוכלוסיה אינה מורכבת רק מצעירים בעלי מוח טכנולוגי מפותח אלא הרבה ממבוגרים, אימהות, אנשים קשי יום, ילדי תלמוד תורה ועוד.

הוראות ברורות נמדדות ביכולתן להיות מובנות בקלות אצל כולם. כולם ממש.
(ו... ברכבת אסור לטעות, שמעת על זה? ומה לעשות שגם צעירים טועים, ואפילו מכונת התיקוף טועה..!!!)
והנוסע התועה והתוהה- משלם, כמה פשוט.

• הוסף לסימניות
המחזה חוזר על עצמו בכל נסיעה- אנשים מעבירים את כרטיס הנייר הלוך חזור עד שזה נקלט.
סתם אגב, אם באוטובוס מותר לשלם על שניים בכרטיס- למה ברכבת לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;819997:
לגבי מי שלא תיקף נכון,

לגבי קנס על עגלה - זה לא צודק, כי לפי ההוראות מותר (לא בשעות עומס)!
לגבי התפעול - אני ירושלמית ונסעתי כבר הרבה פעמים ברכבת, וכל פעם יש לי דפיקות לב: תוקף לא תוקף? תוקף לא תוקף? המכשירים ממש לא ידידותיים.

• הוסף לסימניות
איך אמרנו יום אחד?
כשעולים הפקחים ואתה מגיש להם את הכרטיס הלב שלך דופק- מה הם הולכים לגלות...

תופסים זקנים וילדים כאילו הם פושעים מועדים. שלוש פעמים בנסיעה עלולים לבדוק כרטיסים. אתה מרגיש כמו בתקופת הק.ג.ב..

בכלל, לפעמים אין שרות מינימלי- הצגים של זמני הרכבות מתעתעים: בעצמי עמדתי וראיתי 5 דקות 4, 3, 2, 1 וחזור לתשע!!! (הם לא יכתבו 20 דקות, אז פשוט מחלקים לשלוש...:()

• הוסף לסימניות
הכי גרוע ששלושת רבעי מהמכשירים לא עובדים, ואי אפשר לקנות כרטיסים. בלי סוף מאחרים את הרכבת רק כי חיכו בתור לקנות כרטיס, והמכונה לא עובדת.

• הוסף לסימניות
זה לגמרי מוציא מהדעת. שהמכשירים שלהם לא יעבדו- זה בסדר. שלא יהיה עודף- זה בסדר גמור. מה אתה הנוסע הפשוט תעשה? תלך ממכשיר למכשיר לגלות שהם לא עובדים ואז--- אולי תלך רגלי לתחנה הבאה? אם תעלה על הרכבת- תיקנס!!

• הוסף לסימניות
אני לא ירושלמית, וכשנסעתי ברכבת הקלה היא היתה ללא תשלום כך שלא יצא לי לחוות את החוויה, אך מתלונות רבות שמגיעות לרב אורי מקלב אני יודעת שיש המון המון אנשים שמקבלים דוחות על כלום.
לכן הגבתי.
(למי שחשב שעליתי בלי לשלם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;820221:
הכי גרוע ששלושת רבעי מהמכשירים לא עובדים, ואי אפשר לקנות כרטיסים. בלי סוף מאחרים את הרכבת רק כי חיכו בתור לקנות כרטיס, והמכונה לא עובדת.

אהה,
הפסדנו 2 רכבות רק בגלל תור אדיר שחיכה לשרות המכשירים ששוב ושוב לא קלטו את הכסף, ושוב ושוב לא הצליחו לרכוש עד שהתפתחה שם מריבה בין שתי רוכשות שרבו כמו שתי ילדות בנות 3...

והקהל עומד וממתין....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;819997:
השבוע יצא לי פעם ראשונה לנסוע ברכבת הקלה בירושלים,
ותאמינו לי אני עדיין לא מבין מה אנשים מתלוננים?
לפני העליה על הרכבת קניתי כרטיס בתחנה שילמתי מזומן,
הגיעה הרכבת הכנסתי את הכרטיס ראיתי אור ירוק ובגב הכרטיס את שורת המספרים,
ירדתי בתחנה וחסל,
וכך גם היה בחזור
לגבי מי שלא תיקף נכון,
לי יש כרטיס רב קו.
הכרטיס היה טעון.
אני נכנסתי לרכבת והעברתי את הכרטיס מול המכשיר מפה ומשם.
בסוף המכשיר צפצף.
נכנסתי.
למה שאני אחלום שמשהו לא היה בסדר, למען השם?
מנין לי איזה צבע אור אמור להידלק?
ואם עליתי לרכבת מיד כשהגעתי לתחנה, ולא התיישבתי לקרוא הוראות, רק הסתכלתי מה אנשים אחרים עושים, ועשיתי? איפה יכולתי לשמוע על צבע האור המועדף?
מה הטמטום שהמכשיר יצפצף ויאיר בין אם הוא תוקף ובין אם לאו????????
בשביל מה הוא צפצף בכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....