מעצבן, נכון.נכתב ע"י דני;819700:כל הפרצדורה הזאת מעצבנת, כאילו מדובר פה ברובוטים ולא בני אדם, רק ללכת לתחנה המרכזית וקבל את ההחזר צריך זמן סבלנות ועצבים.
איך ביטלו לך? למי פנית?נכתב ע"י עפרה;819936:זה בדיוק מה שקרה לי!
(כמו לPL)
תיקפתי את הכרטיס והמכונה צפצפה שהיא קולטת אותו
אבל הפקח אמר אח"כ שכנראה שנדלק אור בצבע הלא נכון, ושזה מצפצף זה לא אומר כלום...
ולא ביטלו לך???? איזה מעצבן!
נכתב ע"י איצה מאייר;819997:לגבי קנס על עגלה זה בהחלט צודק!
לגבי מי שלא תיקף נכון,
יש על המכונה ציור כיצד להכניס את הכרטיס,
יש מנורת חיווי שנותנת אור ירוק או כתום,
מה אתם עוד רוצים שיהיה???
תפתחו זוג עיניים ותצמדו להוראות זה הכל.
נכתב ע"י עפרה;820221:הכי גרוע ששלושת רבעי מהמכשירים לא עובדים, ואי אפשר לקנות כרטיסים. בלי סוף מאחרים את הרכבת רק כי חיכו בתור לקנות כרטיס, והמכונה לא עובדת.
לי יש כרטיס רב קו.נכתב ע"י איצה מאייר;819997:השבוע יצא לי פעם ראשונה לנסוע ברכבת הקלה בירושלים,
ותאמינו לי אני עדיין לא מבין מה אנשים מתלוננים?
לפני העליה על הרכבת קניתי כרטיס בתחנה שילמתי מזומן,
הגיעה הרכבת הכנסתי את הכרטיס ראיתי אור ירוק ובגב הכרטיס את שורת המספרים,
ירדתי בתחנה וחסל,
וכך גם היה בחזור
לגבי קנס על עגלה זה בהחלט צודק!
לגבי מי שלא תיקף נכון,
יש על המכונה ציור כיצד להכניס את הכרטיס,
יש מנורת חיווי שנותנת אור ירוק או כתום,
מה אתם עוד רוצים שיהיה???
תפתחו זוג עיניים ותצמדו להוראות זה הכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים