כמה הדוח על כאלה דברים?
רוצה להעריך סיכונים...
אני קיבלתי קנס של 1200 על 38 קופסאות מעל המותר [3.8פקטים] חוץ ממה שהחרימו לי את הסיגריותזה הבדל ענק על סיגריות כמעט ואין קנס על מיילי תלוי בכמות אבל יכול להיות עשרות אלפי שקלים
מישהו יודע מה אפשר לעשות
חזרתי מחו"ל עם פקט אחד מעל המותר
{וזה אפילו פחות משתיים כי זה היה טבק לגלגול שכל פקט היה 180 גרם}
ונתנו לי קנס של 780 ש"ח חוץ מזה שהחרימו את הפקט
האם יש מה לעשות? להגיש ערעור? בקשה לביטול או הפחתה לקנס?
על הדף יש רק את האופציה להישפט האם זה כדאי ומה התהליך?
כל מי שיש לו איזה מידע בעניין אשמח מאוד לשמוע
נכון מאוד..בדף שנתנו לך בגלל הקנס יש שמה אפשרות לשלוח בקשה לישפט תשלח את זה עם דואר ישראל ואז יקראו לך לחקירה בעוד כמה שבועות ותגיד להם שאתה רוצה לישפט ואז בעזת ה' לא יקראו לך לישפט
נכון מאוד לא לפחד הם יצעקו עליך יראו לך את הסרטון וכו וכו תכלס אין להם זמן לבזבז בבית משפט על זה זה לא סמים .נכון מאוד..
לפעמים הם קוראים לנקנס לשדה התעופה וצועקים עליו לבטל את הבקשה להישפט,
לא צריך להתרגש מזה הם עושים את זה כי זה דופק אותם, הם מעדיפים שישלמו להם את הקנס מיד כי אין להם יכולת משפטיות להתמוד
ואולי יקראו לי למשפט מה אז?בדף שנתנו לך בגלל הקנס יש שמה אפשרות לשלוח בקשה לישפט תשלח את זה עם דואר ישראל ואז יקראו לך לחקירה בעוד כמה שבועות ותגיד להם שאתה רוצה לישפט ואז בעזת ה' לא יקראו לך לישפט
אז כלוםואולי יקראו לי למשפט מה אז?
אז אולי תשלם, אם אין לך זמן לבתי משפט...ואולי יקראו לי למשפט מה אז?
אם יקראו לי למשפט זה לא יהיה בתוספת של ריביות של כל הזמן שעבר?אז אולי תשלם, אם אין לך זמן לבתי משפט...
אבל אז = אולי בעוד 10 שנים ואולי לעולם לא...
לפי מה הם מחליטים האם לקרוא לשדה התעופה?נכון מאוד..
לפעמים הם קוראים לנקנס לשדה התעופה וצועקים עליו לבטל את הבקשה להישפט,
לא צריך להתרגש מזה הם עושים את זה כי זה דופק אותם, הם מעדיפים שישלמו להם את הקנס מיד כי אין להם יכולת משפטיות להתמודד עם תביעות.
האם אתה עברת את זה?בדף שנתנו לך בגלל הקנס יש שמה אפשרות לשלוח בקשה לישפט תשלח את זה עם דואר ישראל ואז יקראו לך לחקירה בעוד כמה שבועות ותגיד להם שאתה רוצה לישפט ואז בעזת ה' לא יקראו לך לישפט
לא.אם יקראו לי למשפט זה לא יהיה בתוספת של ריביות של כל הזמן שעבר?
לא יודע... אין בזה משהו רשמי אבל זה צעד אחרון שלהם לנסות לכפות על הנקנס לשלם (כל הנכתב למעלה לא נאמר מנסיון אישי אבל בדקתי את הנושא חעומק כי זה היה רלוונטי בשבילי.. ואיך שהדברים נשמעים ככה זה היה אצל כל המערערים..)לפי מה הם מחליטים האם לקרוא לשדה התעופה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים