דרוש מידע קנס מהמכס בנתב"ג בסכום גדול.... איך מבטלים??.. דחוףףף...

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד בעיקרון מותר 10 מ"ל סיגריה בודדת היא 12מ"ל אני מכיר הרבה שנתפסו ושילמו קנסות אדירים
הייתי מצרף לך רק יש את כל הפרטים אני מכיר אחד שנתפס עם 3 פקטים והיה צריך לשלם 8020 שקל

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שכל שבועיים הוא היה טס ללילה לאוקראינה וקונה מזוודה מלאה ומוכר כאן בארץ הוא הרוויח סכום ממש נחמד ולא תפסו אותו ככה למשך חצי שנה וכשהתחתן הפסיק עם זה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אפשר לעשות
חזרתי מחו"ל עם פקט אחד מעל המותר
{וזה אפילו פחות משתיים כי זה היה טבק לגלגול שכל פקט היה 180 גרם}
ונתנו לי קנס של 780 ש"ח חוץ מזה שהחרימו את הפקט
האם יש מה לעשות? להגיש ערעור? בקשה לביטול או הפחתה לקנס?
על הדף יש רק את האופציה להישפט האם זה כדאי ומה התהליך?
כל מי שיש לו איזה מידע בעניין אשמח מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות
בדף שנתנו לך בגלל הקנס יש שמה אפשרות לשלוח בקשה לישפט תשלח את זה עם דואר ישראל ואז יקראו לך לחקירה בעוד כמה שבועות ותגיד להם שאתה רוצה לישפט ואז בעזת ה' לא יקראו לך לישפט

• הוסף לסימניות
כמה הדוח על כאלה דברים?
רוצה להעריך סיכונים...

זה הבדל ענק על סיגריות כמעט ואין קנס על מיילי תלוי בכמות אבל יכול להיות עשרות אלפי שקלים
אני קיבלתי קנס של 1200 על 38 קופסאות מעל המותר [3.8פקטים] חוץ ממה שהחרימו לי את הסיגריות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אפשר לעשות
חזרתי מחו"ל עם פקט אחד מעל המותר
{וזה אפילו פחות משתיים כי זה היה טבק לגלגול שכל פקט היה 180 גרם}
ונתנו לי קנס של 780 ש"ח חוץ מזה שהחרימו את הפקט
האם יש מה לעשות? להגיש ערעור? בקשה לביטול או הפחתה לקנס?
על הדף יש רק את האופציה להישפט האם זה כדאי ומה התהליך?
כל מי שיש לו איזה מידע בעניין אשמח מאוד לשמוע
בדף שנתנו לך בגלל הקנס יש שמה אפשרות לשלוח בקשה לישפט תשלח את זה עם דואר ישראל ואז יקראו לך לחקירה בעוד כמה שבועות ותגיד להם שאתה רוצה לישפט ואז בעזת ה' לא יקראו לך לישפט
נכון מאוד..
לפעמים הם קוראים לנקנס לשדה התעופה וצועקים עליו לבטל את הבקשה להישפט,
לא צריך להתרגש מזה הם עושים את זה כי זה דופק אותם, הם מעדיפים שישלמו להם את הקנס מיד כי אין להם יכולת משפטיות להתמודד עם תביעות.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד..
לא צריך להתרגש מזה הם עושים את זה כי זה דופק אותם, הם מעדיפים שישלמו להם את הקנס מיד כי אין להם יכולת משפטיות להתמוד
נכון מאוד לא לפחד הם יצעקו עליך יראו לך את הסרטון וכו וכו תכלס אין להם זמן לבזבז בבית משפט על זה זה לא סמים .
ומכיר חברה גם עם 50 פקאט שהגישו בקשה להישפט ועבר 10 שנים כבר אז אל תשלם בחיים כמוני שששילמתי 13 אלף שח לפני 9 שנים

• הוסף לסימניות
ואולי יקראו לי למשפט מה אז?

• הוסף לסימניות
נכון מאוד..
לא צריך להתרגש מזה הם עושים את זה כי זה דופק אותם, הם מעדיפים שישלמו להם את הקנס מיד כי אין להם יכולת משפטיות להתמודד עם תביעות.
לפי מה הם מחליטים האם לקרוא לשדה התעופה?

• הוסף לסימניות
האם אתה עברת את זה?
ואתה יודע בוודאות שככה זה עובד?

והאם לא שווה לנסות לשלוח בקשה לביטול הקנס?

• הוסף לסימניות
לפי מה הם מחליטים האם לקרוא לשדה התעופה?
לא יודע... אין בזה משהו רשמי אבל זה צעד אחרון שלהם לנסות לכפות על הנקנס לשלם (כל הנכתב למעלה לא נאמר מנסיון אישי אבל בדקתי את הנושא חעומק כי זה היה רלוונטי בשבילי.. ואיך שהדברים נשמעים ככה זה היה אצל כל המערערים..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה