- הוסף לסימניות
מים קרים
מיץ תפוזים סחוט.
מיץ תפוזים סחוט.
לגמרי נכון! יש כאלה שרגישים ללקטוז והוא זה שגורם לכאבי בטן. חלב דל לקטוז לא אמור לעשות כאבי בטןלפני שעוברים לתחליפי חלב כדאי לנסות חלב דל לקטוז,
הועיל להרבה.
לאיזה קפה החלפתם?דווקא אצלנו בבית, מפתיע, הבנים ככה,
הגענו למסקנה שזה היה הבעיה בסוג הקפה,
עברנו לסוג אחר, והכאבים חלפו,
רק בריאות!!!!
אני גם ככה בדיוק..תודה, עזרת לי!
נשמע מעניין, אבל נראה לי שהבעיה היא החלב.סילאן במקום קפה..
מכינים בדיוק אותו הדבר רק במקוםקפה וסוכר שמים סילאן!
יש שאוהבים
אין כמו זה, וטוב שאין...כוס קולה קרה
אין כמו זה!
לא ציינתי את זה,זה בסדר שאני מתחילה עם 2 כוסות מים פשוטים?
אתם באמת לא מצליחים להתחיל עם מים את היום?
ממליצה בחוםחלב שיבלת שועל- של תנובה
מושלם!
טעים הרבה יותר מכל סוגי הסויה
מה הועילו תקנים בחוכמתם?קפה על בסיס חלב בלבד!
בלי מים בכלל!
לא יודע למה, אבל לי זה עזר....מה הועילו תקנים בחוכמתם?
ניסיתי את זה הבוקר, האמת די בפקפוק...סילאן במקום קפה..
מכינים בדיוק אותו הדבר רק במקוםקפה וסוכר שמים סילאן!
יש שאוהבים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים