דרוש מידע קפסולות של קפה עלית

• הוסף לסימניות
כידוע לכל מי שמחזיק מכונת קפה של נספרסו, קפסולות הקפה הזולות ביותר הן של עלית.
בנוסף, כעת עלית משנה את הקפסולות שלה לאלומיניום במקום פלסטיק.
רציתי לשאול האם מישהו יודע על קופון של עלית שפעיל כרגע לרכישה באתר שלהם??
אחת לתקופה הם שולחים קופון... אולי בעיקר למשתמשים חדשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל הקפה שללא תוספות העדה החרדית
הטעמים - רבנות.
נקודה למחשבה. בררתי מבחינה הלכתית ויצא שכל עוד משתמשים במכונה רק לקפה טהור ללא טעמים - ניתן להשתמש במכונה גם בפסח על ידי ניקוי פשוט והזרמת מים.
ברגע שמשתמשים בקפסולות בטעמים לא ניתן להשתמש בפסח

• הוסף לסימניות
יש
אני קניתי בטעות בטעם וניל שזה רבנות לוד והרב זריצקי אמר שזה בסדר.
סליחה שאני מקפיצה את ההודעה הישנה שלך.
אני שאלתי את הרב בורנשטיין היום לגבי ההכשר של הקפסולות בטעמים - רבנות לוד
והוא אמר שזה בעייתי, אלה אם כן רשום מהדרין רבנות לוד
מה הכוונה שזה בסדר? חד פעמי בגלל שקנית או שזה בסדר מלכתחילה ?
יודעת לומר לי ?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה את ההודעה הישנה שלך.
אני שאלתי את הרב בורנשטיין היום לגבי ההכשר של הקפסולות בטעמים - רבנות לוד
והוא אמר שזה בעייתי, אלה אם כן רשום מהדרין רבנות לוד
מה הכוונה שזה בסדר? חד פעמי בגלל שקנית או שזה בסדר מלכתחילה ?
יודעת לומר לי ?
לא יודעת לומר
זה היה ממש מזמן
כנראה שזה כי כבר קניתי.
והוא ענה ספציפי לטעם ששאלתי.
משנה מה יש בקפסולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה