קצורי דרך, שעון ותזכורות...

• הוסף לסימניות
וואוו
אין על הפרוגיסטים:D
גם מלפני עשור, וגם בשעה כזו...
כל הכבוד ותודה רבה

• הוסף לסימניות
גם כעת הוא כותב לי את אותו הדבר,
האם לעשות הפעל למרות זאת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הותקן בהצלחה...
איך אני מזיז את זה לצד אחר של המסך?
ומה הפתקיות?

• הוסף לסימניות
הותקן בהצלחה...
איך אני מזיז את זה לצד אחר של המסך?
ומה הפתקיות?
אם אני זוכר טוב יש חיצים למעלה, אפשר גם ללחוץ על x ולהסיר את המשטח השחור ולשים את הגאדג'טים ישירות על שולחן העבודה.
תלחץ ימני על שולחן העבודה, כנס לגאדג'טים וחפש משהו כמו Notes או סמל של פתק ותתקין.

• הוסף לסימניות
ב"ה עם קצת שכל איפה שהוא....הצלחתי לעשות את זה לבד - עוד לפני שראיתי את התשובה:cool:
בכל אופן - ממש תודה רבה

• הוסף לסימניות
אגב, האזהרה שקיבלת קשורה לאנטי וירוס של מיקרוסופט - Windows Defender שהוא לא פועל אז הוא שואל אותך אם זה בטוח להפעיל.
כיון שידעתי שההתקנה שהבאתי לך היא ישירות מהיצרן לכן אמרתי לך בהחלטיות שאתה יכול להפעיל אותה.
מקווה שיש לך אנטי וירוס שפועל.

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי ב ESET,
יש עניין להפעיל את האנטי וירוס של מייקרוסופט?

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי ב ESET,
יש עניין להפעיל את האנטי וירוס של מייקרוסופט?
לא.
אבל מה אכפת לך, תוספת הגנה לא מזיקה, למה זה לא פועל? אולי יש לך חסימה ו smart screen דורש חיבור, או שאתה צריך לשחזר הגדרות ברירת מחדל של Windows Defender, או שהמנגנון הושבת ע"י וירוס מה שלא מסתבר עם מנוי ל ESET.

• הוסף לסימניות
לא אכפת להפעיל, אבל אין לי שמץ של מושג למה זה לא עובד - ואיך עושים את זה,
בכל מקרה, אשמח אם תענה לי,
אבל אישית אני רוצה להתקדם בכיוון של לישון...
אז אם לא אכפת לך - תשאיר הודעה - ואני אמשיך מחר בעז"ה
תודה רבה ולילט

• הוסף לסימניות
הפעלת 2 תוכנות אנטיוירוס מאיטה ופוגעת משמעותית בביצועי המחשב!
א. האנטי וירוס של windows לא יכול לפעול על הגנה בזמן אמת יחד עם nod32 אלא רק על סריקות מתוזמנות.
ב. מדובר בשתי אנטי וירוסים שלא תופסים הרבה משאבי מערכת.

• הוסף לסימניות
ב. אתה טועה ומטעה. 2 אנטיוירוסים זה לא 1+1.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לא התכוונתי שתריבו בגללי ועוד אחרי ט' באב,
הכל טוב....

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לא התכוונתי שתריבו בגללי ועוד אחרי ט' באב,
הכל טוב....
זה לא מריבה
זה אי הבנה
אפשר להעיר כל עוד זה בצורה מכובדת
אני לא חושב שהתגובות האחרונות לא מכובדות
(אא"כ טועה ומטעה זה כמו חוטא ומחטיא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה