יוסי מחשבים
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
תוכנה לגאדג'טים לווינדוס 10 כמו שהיה בווינדוס 7 עם יותר אפשרויות (שעון, סוללה, פתקים ועוד)
להורדה לחץ כאן
לדף הבית לחץ כאן
להורדה לחץ כאן
לדף הבית לחץ כאן
וואו. פעם הייתי פעיל פהסליחה שאני קופץ על אשכול מלפני עשור...
כןגם כעת הוא כותב לי את אותו הדבר,
האם לעשות הפעל למרות זאת?
מנסה...
אם אני זוכר טוב יש חיצים למעלה, אפשר גם ללחוץ על x ולהסיר את המשטח השחור ולשים את הגאדג'טים ישירות על שולחן העבודה.הותקן בהצלחה...
איך אני מזיז את זה לצד אחר של המסך?
ומה הפתקיות?
לא.יש לי מנוי ב ESET,
יש עניין להפעיל את האנטי וירוס של מייקרוסופט?
הפעלת 2 תוכנות אנטיוירוס מאיטה ופוגעת משמעותית בביצועי המחשב!אבל מה אכפת לך, תוספת הגנה לא מזיקה
א. האנטי וירוס של windows לא יכול לפעול על הגנה בזמן אמת יחד עם nod32 אלא רק על סריקות מתוזמנות.הפעלת 2 תוכנות אנטיוירוס מאיטה ופוגעת משמעותית בביצועי המחשב!
תלוי איזה מחשבב. אתה טועה ומטעה. 2 אנטיוירוסים זה לא 1+1.
זה לא מריבהחבר'ה, לא התכוונתי שתריבו בגללי ועוד אחרי ט' באב,
הכל טוב....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים