מידע שימושי קצפת צמחית מוקצפת מחוץ למקרר?

• הוסף לסימניות
ביום א' בעז"ה יש לנו טקס חלאקה לבני, הענין הוא שב-9:30 אנחנו כבר צריכים להיות שם, השאלה היא האם אני יכולה לצפות את העוגה במוצ"ש ולהשאיר מחוץ למקרר כמובן עטוף עד הבוקר או שיכול להתקלקל?

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר לשים במקרר?

ולשאלתך- נראה לי שזה עלול להתקלקל.

• הוסף לסימניות
כי העוגה עלולה להתייבש במקרר העוגה הזו נהיית טובה יותר מיום ליום בחוץ.
אבל בקור הזה, הקצפת יכולה להתקלקל?
לשם הדוג' יום אחד הוצאתי עוף ב-9 בערב, והשארתי על השיש כל הלילה, בשעה 7 בבוקר העוף היה קפוא בחלקו!!!

• הוסף לסימניות
סליחה על הסטת הנושא אבל יש פה מישהי שהשתמשה בקצפת שמגיעה מוכנה (כמו אריזה של דאורדורנט)
כי אני השתמשתי שמתי במקרר לשעה וכל הגובה ירד!! (עשיתי קישוטי פרחים על גלי עם סוכריות.)
אשמח למידע כי אני רוצה להכין שוב

• הוסף לסימניות
שושיה.
אולי אפשרי להכין את הקצפת ולהניחה בתוך שקית הזילוף (במקרר כמובן ובעדינות שלא ירד הנפח) ועל הבוקר להזליף בצ'יק??
אני עשיתי כך ויצא טרי ויפה (ואפילו יותר מזה הכנתי הכל בשקית זילוף והקפאתי ויצא מעולה וטעים).

מזל"ט והרבה נחת

• הוסף לסימניות
הבעיה לדעתי שהנוזלים של הקצפת עלולים להיפרד ממנה ולהיספג בעוגה.
בתוך המקרר הקצפת נשארת יציבה יותר.
עדיף לקשט בבוקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה